Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απομόνωσή της - Περιπλανιέται στη γειτονιά και κάνει διαλογισμό

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απομόνωσή της - Περιπλανιέται στη γειτονιά και κάνει διαλογισμό

Ενώ ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι κοιμάται υπερβολικά πολλές ώρες

mpritnei-spiars__1_
Νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει φέρει στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ, «Britney Spears: The Price of Freedom».

Σύμφωνα με αυτό, η ποπ σταρ ζει μετά τη λύση της κηδεμονίας της, σε «απομόνωση» και κοιμάται υπερβολικά. «Η Μπρίτνεϊ ζει σε εικονική απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι της», ισχυρίζεται ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ.

Το ίδιο ντοκιμαντέρ αναφέρει πως η 41χρονη τραγουδίστρια οδηγεί άσκοπα στη γειτονιά της στο Λος Άντζελες, ενώ αναζητά ήσυχες τοποθεσίες, όπου μπορεί να διαλογιστεί.

Κλείσιμο
Λέγεται επιπλέον, πως η Σπίαρς μπορεί να κοιμάται ακόμα και τρεις ημέρες συνεχόμενα. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες φήμες που την ήθελαν να είναι εθισμένη στην καφεΐνη.

Πηγές από το περιβάλλον της σταρ μίλησαν στο ΤΜΖ, αναφέροντας πως «καταναλώνει ασταμάτητα ενεργειακά ποτά και καφέ, πράγμα που συνηθίζεται στα άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες».

Τόνισαν μάλιστα, πως η συνήθεια αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μένει ξύπνια για... ημέρες. Ο παρουσιαστής του «Celebrity Rehab», Ντρου Πίνσκι ανέφερε πως οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται με την ψυχική τους υγεία, συχνά αναζητούν την «ευφορία» και την «ενέργεια» που τους προσφέρει η καφεΐνη.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης