Όπρα Γουίνφρεϊ: Θεωρεί «λίγα» τα 100 δολάρια και το κοινό της αντιδρά - «Δεν έχουμε όλοι εκατομμύρια»

Όπρα Γουίνφρεϊ: Θεωρεί «λίγα» τα 100 δολάρια και το κοινό της αντιδρά - «Δεν έχουμε όλοι εκατομμύρια»

Ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο συμβουλεύει έναν ακόλουθό της να αγοράσει στη μητέρα του ένα δώρο αξίας 100 δολαρίων, έκανε το κοινό της να τη σχολιάσει αρνητικά

oprah_winfrey
Ένα βίντεο της Όπρα Γουίνφρεϊ στο TikTok δίχασε το κοινό της. Όπως φαίνεται, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν αντιλαμβάνεται τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο, όπως οι θαυμαστές της.

Όταν ένας ακόλουθός ζήτησε τη συμβουλή της Όπρα Γουίνφρεϊ για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλει να αγοράσει για τη μητέρα του, η απάντησή της τον απογοήτευσε. Βέβαια, δεν προκάλεσε μόνο τη δική του απογοήτευση, αλλά χιλιάδες αρνητικές αντιδράσεις από το κοινό της στο TikTok.

Ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας ρώτησε την τηλεπερσόνα: «Ένα ξεχωριστό δώρο για τη μαμά μου;». Η Όπρα Γουίνφρεϊ δείχνει να σκέφτεται για λίγο και μετά προτείνει στον ακόλουθό της να αγοράσει για τη μητέρα του «ένα όμορφο κόκκινο κουτί κοσμημάτων».

Ο χρήστης του TikTok τη διακόπτει σε εκείνο το σημείο για να της επισημάνει ότι «αυτό είναι πολύ ακριβό για εκείνον», με τη Γουίνφρεϊ να του απαντά: «Όχι, δεν είναι. Πραγματικά δεν είναι. Κοστίζει περίπου εκατό και κάτι δολάρια». Όπως της είπε τότε, ο ακόλουθός της «έψαχνε για κάτι λίγο φθηνότερο», με εκείνη να του απαντά έκπληκτη: «Πιο φθηνό από 100 δολάρια;».

Το βίντεο των 38 δευτερολέπτων έχει συγκεντρώσει πάνω από 52.500 αντιδράσεις, με τους χρήστες να σχολιάζουν κάτω από αυτό ότι η αντίδρασή της δεν θα έπρεπε να είναι αυτή.

Κλείσιμο
Οι περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν ότι «δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση», τονίζοντας ότι μπορεί η ίδια είναι δισεκατομμυριούχος, όμως κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται οικονομικά.

«Αυτή η κριτική, όταν της είπε ότι τα 100 δολάρια είναι πολλά χρήματα», γράφει ένας χρήστης, με έναν άλλο να προσθέτει: «Δεν έχουμε όλοι εκατομμύρια, Όπρα».

Δείτε μερικά σχόλια:

λορ
οπρα
οπρα3
ορα3
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μια ώρα έδινε εξηγήσεις η Καϊλή, το απόγευμα η απόφαση - Δεσμεύτηκε το οικόπεδο στην Πάρο

Νοσοκόμα περιγράφει τι κάνουν οι άνθρωποι πριν πεθάνουν

Έγινε η χριστουγεννιάτικη κλήρωση για τη σούπερ φορολοταρία - Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης