Νυφούλα η Kate Moss

Νυφούλα η Kate Moss

Ο τυχερός γαμπρός Jamie Hince έλαμπε από ευτυχία

Νυφούλα η Kate Moss
Η Kate Moss και ο Jamie Hince είναι πλέον νιόπαντροι! Το ζευγάρι, δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Παρασκευής στην παραδοσιακή εκκλησία στο κέντρο του χωριού Costwolds του Λονδίνου.

Γαμπρός και νύφη, μετά το τέλος του μυστηρίου, φωτογραφήθηκαν μπροστά στην εκκλησία συνοδευόμενοι από τις 15 παράνυφους που ακολουθούσαν τη νύφη, συμπεριλαμβανομένης και της 8χρονης κόρης της Lila Grace.

Κλείσιμο
Η 37χρονη Kate έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο vintage κρεμ νυφικό της με ιδίου χρώματος πέπλο, όλα σχεδιασμένα από τον καλό της φίλο John Galliano. Τα ξανθά μαλλιά της νύφης δεν ήταν πιασμένα, αλλά χτενισμένα απλά.

Στο πλευρό της, ήταν ο σύζυγός της Jamie φορώντας ένα ανοιχτό μπλε κοστούμι σχεδιασμένο από τον Stefano Pilati για τον οίκο Yves Saint Laurent. Το λουκ του γαμπρού συμπληρώνουν μαύρα γυαλιά ηλίου, που τονίζουν την ροκ πλευρά του.

Νωρίτερα, η Moss είχε φτάσει στην εκκλησία μέσα σε μια εντυπωσιακή ασημί Rolls Royce, μαζί με την κόρη της και τον πατέρα της Peter, ο οποίος την παρέδωσε στον πανευτυχή γαμπρό.

Η Kate χαμογελούσε διαρκώς και έδειχνε πολύ άνετη στις Manolo Blahnik γόβες της, οι οποίες ήταν ειδικά σχεδιασμένες για τον γάμο από τον διάσημο δημιουργό τους. Οι μικρές παράνυφοι φορούσαν Erdem και Stella McCartney.

Στο γάμο παρευρέθηκαν αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Naomi Campbell, ο Bryan Ferry και η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue Anna Wintour. Την τελετή παρακολούθησαν ακόμα ο Jade Jagger και ο frontman των Primal Scream Bobby Gillespie.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης