O LaBeouf παραδέχεται τον έρωτά του για την Megan Fox

O LaBeouf παραδέχεται τον έρωτά του για την Megan Fox

Όπως παραδέχτηκε ο σταρ των Transformers, εκείνος και η «αλεπουδίτσα» είχαν πολύ καλή χημεία και έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

O LaBeouf παραδέχεται τον έρωτά του για την Megan Fox
Η χημεία μεταξύ των δύο σταρ των “Transformers” ήταν εμφανής στη μεγάλη οθόνη. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Megan Fox και ο Shia LaBeouf είχαν πολύ καλές σχέσεις και εκτός πλατό!

Όπως παραδέχτηκε ο LaBeouf σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Details”, εκείνος και η σέξι «αλεπουδίτσα» είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των δύο ταινιών, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν και μια… ερωτική περιπέτεια!

«Όταν είσαι στα πλατό με έξι μήνες με κάποιον από τον οποίο έλκεσαι και ο οποίος έλκεται εξίσου από εσένα είναι φυσικό να συμβεί κάτι μεταξύ σας», είπε ο ηθοποιός.

«Ο καιρός που πέρασα μαζί με την Megan είναι κάτι προσωπικό μας και νομίζω ότι μπορείτε να δείτε την χημεία μας στην μεγάλη οθόνη», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο ηθοποίος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον αν όταν έβγαινε με την Fox, εκείνη ήταν μαζί με τον νυν σύζυγό της, Brian Austin Green.
Κλείσιμο

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν ξέρω», είπε στη συνέντευξη και πρόσθεσε «Ήταν… ότι ήταν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης