Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το email που έστειλε στον Πιτ - «Κατακεραυνώνει» για χρήματα και αλκοολισμό

Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το email που έστειλε στον Πιτ - «Κατακεραυνώνει» για χρήματα και αλκοολισμό

«Πολλές απερίσκεπτες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύτηκαν με τρόπους που δε θα είχα εγκρίνει και αποφάσεις ελήφθησαν και δεν με συμβουλεύτηκες» αναφέρει η Χολιγουντιανή ηθοποιός

brad-pitt-angelina-jolie
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα email που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους για το διαζύγιο. Στο επίκεντρο όπως φαίνεται, τίθενται η ιδιοκτησία του οινοποιείου τους Chateau Miraval τους στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της από το οινοποιείο στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, γεγονός που ώθησε τον Μπραντ Πιτ να την μηνύσει. Όπως είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου τους το 2019, είχαν συμφωνήσει πως κανένας από τους δύο, δεν θα μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Jolie_Pitt
Το email που είχε στείλει η Τζολί και φαίνεται να προειδοποιούσε τον Πιτ για τις επερχόμενες κινήσεις της, ήρθε στην επιφάνεια όταν ένας χρήστης του TikTok, με το όνομα @magshrts1, δημοσίευσε κάποιες σελίδες, οι οποίες παρουσίαζαν, το περιεχόμενο του επίμαχου κειμένου, με το δίκτυο Entertainment Tonight να επιβεβαιώνει ότι οι συγκεκριμένες εικόνες συμπεριλαμβάνονται στα δικαστικά έγγραφα.

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα, όταν γεννήθηκαν και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένα μέρος που διατηρούσε την υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να γίνει και όπου πίστευα ότι θα γερνούσα. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό, χωρίς να κλάψω. Θα φυλάξω τις αναμνήσεις μου για το πώς ήταν πριν από μια δεκαετία. Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας – και μιας επιχείρησης που έχει ως επίκεντρο το αλκοόλ» σημείωνε μεταξύ άλλων 47χρονη ηθοποιός στο email, το οποίο εστάλη στον Πιτ τον Ιανουάριο του 2021.

«Ήλπιζα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει κάτι που μας κρατούσε ενωμένους και ένα μέρος όπου θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Βλέπω τώρα πώς πραγματικά με ήθελες έξω από αυτό και πως πιθανότατα θα χαρείς μόλις λάβεις αυτό το email» τόνιζε η Τζολί.
Κλείσιμο

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο η Χολιγουντιανή ηθοποιός, μιλούσε για απερίσκεπτες συμπεριφορές από την πλευρά του πρώην συζύγου της, για χρήματα που ξοδεύτηκαν άσκοπα και για αποφάσεις που λήφθηκαν, χωρίς τη συγκατάθεσή της: «Πολλές απερίσκεπτες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύτηκαν με τρόπους που δε θα είχα εγκρίνει και αποφάσεις ελήφθησαν και δεν με συμβουλεύτηκες. Στεναχωρέθηκα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν και οι οποίες δεν έδειχαν κανένα ενδιαφέρον για την κοινή μας παρουσία στην επιχείρηση. Δεν είχαν κανέναν σκοπό να την αλλάξουν ριζικά, σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας».

«Συγκλονίστηκα από τις πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την πώληση του κρασιού. Το θεωρώ ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές. Μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας».

Στη συνέχεια, η Τζολί ανέφερε: «Η επιχείρηση έχει επομένως ξεπεράσει κάθε όριο για οτιδήποτε θα μπορούσα να συμμετέχω, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας.Για να προχωρήσουμε, στους όρους μου περιλαμβάνεται η πλήρης πώληση, για να απομακρυνθώ από αυτό το δύσκολο και επώδυνο κεφάλαιο της ζωής μας. Η εναλλακτική λύση είναι η πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από εσένα ή τους συνεργάτες σας. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, προκειμένου να θεραπευτούμε και να επικεντρωθούμε εκεί, όπου η οικογένειά μας είναι ενωμένη. Και να το κάνουμε αυτό γρήγορα».
jolie_withoutblood
Το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016
«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο αναστατωμένη είμαι που έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο με την επιχείρηση και ελπίζω ειλικρινά ότι τα παιδιά, θα νιώσουν διαφορετικά για το Miraval, όταν μεγαλώσουν και σε επισκεφθούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016 και όλα όσα έχω δει τα χρόνια που πέρασαν από τότε, το επιβεβαιώνουν δυστυχώς».

Brad_Pitt_

Τον προηγούμενο μήνα η Τζολί είχε επανέλθει με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η αγωγή της Τζολί για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ

Η κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.
Angelina_Jolie
Η αντίδραση του Πιτ
Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ δεν απάντησαν αμέσως στη σωρεία τηλεφωνημάτων και emails που δέχτηκαν, ώστε να δοθεί μία απάντηση σε όσα κατηγορείται.

Το 2016, ανώνυμα πηγές από το περιβάλλον του Πιτ πήραν θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την κακομεταχείριση των παιδιών του από τον ίδιο και ανέφεραν πως δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης