O Brad Pitt προπονητής του Μπέιζμπολ

O Brad Pitt προπονητής του Μπέιζμπολ

Στην νέα ταινία, με τίτλο «Moneyball», ο Brad Pitt υποδύεται έναν προπονητή του Μπέιζμπολ, τον Billy Beane, στην ομάδα Oakland A...

O Brad Pitt προπονητής του Μπέιζμπολ
Στην νέα ταινία, με τίτλο «Moneyball», ο Brad Pitt υποδύεται έναν προπονητή του Μπέιζμπολ , τον Billy Beane, στην ομάδα Oakland A, ο οποίος με τη βοήθεια του Peter Brand (Jonah Hill), έφερε επανάσταση στο άθλημα. Έχοντας περιορισμένους οικονομικούς πόρους, κατάφερε να δημιουργήσει μία νικηφόρα ομάδα με αθλητές που οι Scouters θεωρούσαν «τελειωμένους».

Μετά το πετυχημένο «Tree of life», ο Pitt επιστρέφει με ακόμα μια ταινία, στην οποία αποδεικνύει το ταλέντο του και  ενδεχομένως να του χαρίσει και διακρίσεις στα κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 23 Σεπτεμβρίου στην Αμερική. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Bannet Miller, γνωστός από το βραβευμένο με Oscar Truman Capote και το cast αποτελείται από «ηχηρά» ονόματα του Hollywood, όπως Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman και Robin Wright. Στην Ελλάδα η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβρη.

Κλείσιμο
Η ταινία είναι ένα προσωπικό στοίχημα του Pitt, ο οποίος είναι και παραγωγός της, ρισκάροντας περίπου πενήντα εκατ. δολάρια. Το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο συγκινητική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης