Halsey: «Συχνά αναρωτιέμαι αν διάλεξα λάθος ζωή, είναι ασφυκτική»

Halsey: «Συχνά αναρωτιέμαι αν διάλεξα λάθος ζωή, είναι ασφυκτική»

Η τραγουδίστρια περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της - Έχει διαγνωστεί από τα 17 της με διπολική διαταραχή και έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας - Το μήνυμά της στο Instagram

halsey
Μπορεί κανείς να ζήλευε τη ζωή της, όμως η Halsey αποκαλύπτει πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτή.

Όπως εξομολογήθηκε σε ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια, πολλές φορές νιώθει ότι «έχει διαλέξει λάθος ζωή», χαρακτηρίζοντάς τη «ασφυκτική».

«Συχνά νιώθω μέσα μου μια θλίψη, που καμία κοσμική απόλαυση δεν μπορεί να την αγγίξει. Νιώθω μια μοναξιά, ένα κενό», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Συχνά αναρωτιέμαι αν διάλεξα για τον εαυτό μου λάθος ζωή. Το βάρος της είναι ασφυκτικό. Λυπάμαι πολύ, που όλη αυτή η μελαγχολία έχει διεισδύσει στην τέχνη μου, με έναν τρόπο τέτοιο που δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό, παρά μόνο με κάνει να νιώθω απέχθεια για τον εαυτό μου».

halsey


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει αργότερα, στα 28 της χρόνια νιώθει ότι απλώς υπάρχει και ζητάει επειγόντως «οξυγόνο». «Νιώθω ότι πήρα μία ανάσα στα 18 μου, όταν ξεκίνησα αυτή τη ζωή και τώρα εκπνέω. Συντήρησα αυτή την ανάσα για μια δεκαετία. Νιώθω ότι περιπλανιέμαι σε αυτόν τον κόσμο παράνομα. Εύχομαι όμως, να βρω σύντομα νόημα στη ζωή μου μέσω της μουσικής μου», γράφει παρακάτω.

Κλείνοντας, θέλησε να «προλάβει» όλους εκείνους που μπορεί να κρίνουν αρνητικά την ίδια ή την τέχνη της, αναφέροντάς τους πως βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. «Αν δεν μπορείτε να είστε καλοί άνθρωποι, τουλάχιστον να είστε ευγενικοί», κλείνει το μήνυμά της.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ στα 17 της εισήχθη στο ψυχιατρείο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Δύσκολο να επανέλθει η σχέση μας με την Τουρκία αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: O 25χρονος δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε από το εργοστάσιο που δούλευαν μαζί

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι έγραφε το σημείωμα που κυκλοφόρησε στη βρετανική Βουλή την ημέρα που πέθανε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης