Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O πατέρας της «επιτίθεται» ξανά - Την καλεί να καταθέσει στο δικαστήριο, για όσα γράφει στα social media

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O πατέρας της «επιτίθεται» ξανά - Την καλεί να καταθέσει στο δικαστήριο, για όσα γράφει στα social media

Ο 69χρονος κατέθεσε δικαστικά έγγραφα που ζητούν από τη σταρ να καταθέσει τους ισχυρισμούς της ενώπιον του δικαστηρίου, μετά τις επιθέσεις στο πρόσωπό του τόσο μέσα από το Instagram, όσο και στο επερχόμενο βιβλίο της

britney_therapy_mxr
Νομικά έγγραφα, στα οποία ζητά από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πάψει να τον κατηγορεί δημόσια, κατέθεσε ο πατέρας της στο δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 69χρονος που επί 13 χρόνια είχε «φυλακίσει» την κόρη του σε ένα καθεστώς υποχρεωτικής κηδεμονίας, κατέθεσε δικαστικά έγγραφα που ζητούν από τη σταρ να καταθέσει τους ισχυρισμούς της ενώπιον του δικαστηρίου, μετά τις επιθέσεις στο πρόσωπό του τόσο μέσα από το Instagram, όσο και στο επερχόμενο βιβλίο της.

Η κατάθεση των νομικών εγγράφων έρχεται δύο μόλις ημέρες, μετά την είδηση ​​ότι η ποπ τραγουδίστρια απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στο κοινό της, αφού η ίδια ήταν πολύ ενεργή και τις τελευταίες μέρες, μοιραζόταν με τους θαυμαστές της υλικό από τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρεται στο αίτημα του Τζέιμι Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ πρέπει να μιλήσει μπροστά σε ενόρκους για τους ισχυρισμούς της και να αποδείξει πως η οικογένειά της δεν την άφηνε να έχει πρόσβαση σε παυσίπονα, ότι την ανάγκασε να υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες και ότι αναγκάστηκε να δώσει οκτώ φιαλίδια αίματος για ιατρική περίθαλψη.

Ο νομικός σύμβουλος της ποπ σταρ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ δήλωσε στην Page Six για τον πατέρα της πελάτισσάς του: «Ο Σπίαρς συνεχίζει να ντροπιάζει τον εαυτό του, ειδικά μέσα από αυτή την πιο πρόσφατη ανόητη και απερίσκεπτη κατάθεση, η οποία είναι γεμάτη λάθη και ψέματα, όπως και ο ίδιος γνωρίζει. Εκτός από την προσπάθεια εκφοβισμού της ίδιας του της κόρης, έχει πλέον, περιοριστεί -αξιολύπητα- στο να προσπαθεί να την εκφοβίσει, ενώ κάνει κατάχρηση της νομικής διαδικασίας και τρέχει και κρύβεται πίσω από τη δική του κατάθεση».

«Οποιοσδήποτε άλλος θα ντρεπόταν να χρησιμοποιήσει αυτές τις τακτικές, αλλά αυτός και οι εκπρόσωποί του είναι πραγματικά ξεδιάντροποι. Όσον αφορά το ότι η Μπρίτνεϊ προσπαθεί να "αμφισβητήσει τον χαρακτήρα του", ο κύριος Σπίαρς το έκανε αυτό στον εαυτό του εδώ και πολύ καιρό», συμπλήρωσε.

Πρόσφατα η σταρ είχε αναρτήσει ένα βίντεο διάρκειας, 2 λεπτών και 37 δευτερολέπτων, στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι θεραπευτές της, της έκαναν μόνο κακό και πως στόχος τους ήταν να την εκμεταλλευτούν και να της απομυζήσουν χρήματα. Αργότερα, κατηγόρησε για ακόμη μια φορά την οικογένειά της, τονίζοντας πως οι δικοί της άνθρωποι την ανάγκασαν να υποστεί αυτό το «μαρτύριο».

«Αφού έκανα ακριβώς 840 ώρες ανεπιθύμητης θεραπείας σε μια γ@μημ... καρέκλα… αυτό είναι το μήνυμά μου σε όλους τους θεραπευτές μου και τους ανθρώπους που μου πήραν τα χρήματά μου. Η οικογένειά μου συναίνεσε σε αυτό το μαρτύριο… θα το λέω μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω… να πάτε όλοι στον διάολο. Και αν νομίζετε ότι λέω ψέματα ή ότι είναι αδύνατο να το κάνω… κάντε την έρευνά σας! Είναι άβολο να βλέπεις αυτό το βίντεο;», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Μαραθώνος

Υπόθεση τοκογλυφίας στην Κρήτη: Δάνειζαν με «όρους μαφίας» για να ζουν σε επαύλεις και να κυκλοφορούν με Πόρσε!

Power Pass: Τα «μυστικά» για να πάρετε την επιδότηση ρεύματος έως 600 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης