Ετοιμος να παντρευτεί την Αντζελίνα

Ετοιμος να παντρευτεί την Αντζελίνα

Ο Μπραντ Πιτ έχει αρχίσει και σκέφτεται το γάμο έπειτα από τις πιέσεις των έξι τους παιδιών!

Ετοιμος να παντρευτεί την Αντζελίνα

Τόσο ο Μπραντ Πιτ, όσο και η Αντζελίνα Τζολί έχουν δείξει εδώ και χρόνια, ότι μπορεί η οικογένειά τους να μεγαλώνει, εκείνοι όμως δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν γιατί δεν πιστεύουν στο γάμο. Φαίνεται όμως ότι υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα χωρίς τα έξι τους παιδιά που πλέον απαιτούν ο μπαμπάς να παντρευτεί τη μαμά με παπά και με κουμπάρο…

Και ενώ ο Μπραντ Πιτ το 2006 δήλωνε ότι θα παντρευτεί μόνο ένα νομιμοποιηθούν παντού και οι γκέι γάμοι, τώρα σε συνέντευξή του στο περιοδικό USA Weekend φαίνεται πως έχει αρχίσει και το ξανασκέφτεται…Όπως εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά έχουν αρχίσει και ρωτάνε για το γάμο. Σημαίνει πολλά για εκείνα να παντρευτούμε. Αρα είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε!».

Κλείσιμο

Όπως είπε ο Πιτ «στο σπίτι μας δεν έχουμε καθόλου μυστικά. Για παράδειγμα τους λέμε: ο μπαμπάς και η μαμά φεύγουν για να φιληθούν και εκείνα απαντάνε: τι αηδία!».

Συνεχίζοντας τις εξομολογήσεις στο περιοδικό, είπε ότι η ανησυχία του για τα παιδιά του και την ασφάλειά τους πολλές φορές δεν τον αφήνει να κοιμηθεί τη νύχτα, ενώ αναφέρει ότι η οικογένεια νιώθει κυνηγημένη καθώς παντού τους ακολουθούν οι παπαράτσι.

Την ίδια στιγμή όμως παραδέχεται ότι παρά τις δυσκολίες νιώθει ευλογημένος: «Ποτέ δεν ήξερα ότι θα ήμουν ικανός να γνωρίσω τόση αγάπη!».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης