Τζένιφερ Λόπεζ: Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί με τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί με τον Μπεν Άφλεκ

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για την κοινή του ζωή, αναζητώντας το ιδανικό σπίτι για τις οικογένειές του - Τι λένε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού - Έχουν ήδη τα δικά τους παιδιά από προηγούμενους γάμους

bennifer
Η σχέση του Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μετά την επανασύνδεσή τους, ήρθε η πρόταση γάμου, το λαμπερό μονόπετρο και ήδη το ζευγάρι ψάχνει το ιδανικό σπίτι για να ξεκινήσει την κοινή του ζωή.

Κι ενώ ο καθένας έχει τη δική του οικογένεια, το κοινό τους αναρωτιέται αν έχουν στο μυαλό τους να κάνουν το δικό τους παιδί.

Κλείσιμο
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο Hollywood Life και ανέφερε πως και ο ηθοποιός, αλλά και η Λατίνα σταρ είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους και δεν θέλουν να μεγαλώσουν άλλο την οικογένειά τους.

«Δεν θέλουν άλλα παιδιά. Έχουν περάσει κι οι δύο από αυτό το στάδιο της ζωής τους», είπε η πηγή, τονίζοντας πως στόχος τους αυτή τη στιγμή είναι να δεθούν ο ένας με τα παιδιά του άλλου και να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η ίδια πηγή, τα παιδιά του Μπεν Άφλεκ έχουν συμπαθήσει ιδιαίτερα τη Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ ο 10χρονος Σάμουελ είναι η μεγάλη της αδυναμία.


Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τη Βάιολετ και τη Σεραφίνα Ρόουζ.

Από την πλευρά της, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, την Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ.


Η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, είναι πολύ θετική στο να παιρνούν χρόνο τα παιδιά τους με τη Τζένιφερ, καθώς θεωρεί πως κατά αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις μεταξύ τους και θα καταφέρουν όλοι μαζί να είναι μια ευτυχισμένη μικτή οικογένεια.



Ειδήσεις σήμερα:

Στη Σκωτία ο Μητσοτάκης: Θα συζητήσει με τον Κάρολο για την αξιοποίηση του κτήματος στο Τατόι

Στις «εκκρεμότητες» του Σκαφτούρου ψάχνει τους δολοφόνους του η Αστυνομία - Το λάθος των δραστών

Οι μάχες στην Ουκρανία συνεχίζονται - Ο Λαβρόφ μιλά για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης