Adele - Ριτς Πολ: Από τους τσακωμούς και την ακύρωση των συναυλιών στο... ενδεχόμενο του αρραβώνα

Adele - Ριτς Πολ: Από τους τσακωμούς και την ακύρωση των συναυλιών στο... ενδεχόμενο του αρραβώνα

Ακόμα μία πολυτάραχη σχέση για τη «βασίλισσα της βρετανικής μουσικής σκηνής»

adele-rich-paul-t
Από χίλια κύματα έχει περάσει η σχέση της Adele με τον Ριτς Πολ ή... τουλάχιστον έτσι θέλουν τα δημοσιεύματα.

Αν και το ειδύλλιο της «βασίλισσας της βρετανικής μουσικής σκηνής» με τον μάνατζερ των μεγαλύτερων αθλητών του NBA μετράει μόνο μερικούς μήνες, τα media τους θέλουν να κάνουν κιόλας το επόμενο βήμα και να οδηγούνται σε αρραβώνα, αφού βέβαια πρώτα είχαν μερικούς «επικούς» τσακωμούς, που στοίχισαν από το κοινό της τα σόου «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο», ανακοίνωσε η σταρ στους θαυμαστές της στο Instagram με δάκρυα στα μάτια.


Κι ενώ αιτιολόγησε την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, υποστηρίζοντας ότι η μισή ομάδα της είχε διαγνωστεί θετική στον Covid-19, μία ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της, αποκάλυψε στην Page Six πως ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός, αλλά οι συχνοί τσακωμοί που είχε με τον Ριτς Πολ.

«Έκλαιγε και ούρλιαζε συνέχεια στο τηλέφωνο, όταν μιλούσε με τον Ριτς. Μετά βίας μπορούσε να ολοκληρώσει τις πρόβες. Είχε συνεχώς συναισθηματικά ξεσπάσματα», αναφέρει.

Κλείσιμο

Τους εν λόγω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε σχεδόν, με μία δήλωσή του και ο δημοσιογράφος Σκοτ Ρόεμπεν. «Ακούγεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανήσυχη για τη σχέση της. Λέγεται ότι έφτασε σε ένα σημείο, για το οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πρόβες, όταν νιώθεις ότι δεν βρίσκεσαι εκεί, όπου σκεφτόσουν αρχικά», είπε.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των show της, η Adele έκανε την προσπάθειά της να σώσει τη σχέση της και ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ, με προορισμό το σπίτι του Ριτς Πολ.

adele_2

Αν και οι «κακές γλώσσες» ήθελαν τον Ριτς Πολ να βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική φάση στην ζωή του από ότι η Adele και τον χαρακτήριζαν «το κακό παιδί της υπόθεσης», εκείνος δείχνει πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά της, ενώ τη βοηθάει επίσης, να επαναπρογραμματίσει τα show της.


Από την πρώτη τους κιόλας κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο, στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns ακούγεται ότι το συγκεκριμένο ειδύλλιο δεν θα έχει αίσιο τέλος, αφού ο Πολ δεν θεωρείται ο κατάλληλος σύντροφός για την Adele. Το γεγονός ότι είναι «άστατος» και δεν στεριώνει εύκολα σε μία σχέση, δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια να επανέλθει, μετά και το επώδυνο διαζύγιο που πέρασε.

«Η Adele είναι πολύ συναισθηματική και έχει το δράμα μέσα της. Εκείνος είναι ο κλασσικός τύπος του ΝΒΑ που αποφάσισε πως ξαφνικά θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Είναι πολύ διαφορετικοί. Μάλλον χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές της κι έγινε αυτή η έκρηξη», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού κι ίσως να μην έχει άδικο για το «χάσμα» ανάμεσά τους, όμως οι προσπάθειες και των δύο να το γεφυρώσουν είναι ξεκάθαρες.


Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει και η χθεσινή της εμφάνιση στην τελετή των Grammy. Αν και το φόρεμα του οίκου Αρμάνι, το οποίο διάλεξε ήταν αρκετά εντυπωσιακό και σίγουρα συζητήθηκε, αυτό που τράβηξε την προσοχή του κοινού ήταν... το μονόπετρο δαχτυλίδι που στόλιζε τον παράμεσο του αριστερού της χεριού.


Ένας αρραβώνας λοιπόν, μεταξύ της Βρετανίδας «drama queen» και του «αλήτη του ΝΒΑ» δεν είναι απίθανος.

Αναφορικά με τον πρώην σύζυγο της, Σιμόν Κονέκι, η τραγουδίστρια-φαινόμενο, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, πως τον αγαπάει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Μένουν στην ίδια γειτονιά, στο Λος Άντζελες για να φροντίζουν όπως θέλουν το παιδί τους, ενώ αποκάλυψε ότι: 
«Ο Σάιμον έσωσε τη ζωή μου, όταν έγινα διάσημη. Τότε ήμουν πολύ μικρή και είχα νιώσει πως είχα καταφέρει και κάνει τα πάντα. Θα μπορούσα εύκολα να ακολουθήσω αυτοκαταστροφικούς δρόμους. Όταν συναντηθήκαμε, ήταν ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος που είχα ποτέ στη ζωή μου έως τότε. Έως και σήμερα, του εμπιστεύομαι τη ζωή μου».



Στην ίδια συνέντευξή, είχε αναφερθεί και στον Ριτς Πολ«Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει. Είναι απλώς η ώρα. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού», συμπλήρωσε η Αντέλ.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτή η σχέση για εκείνη. Εξάλλου η Adele δεν έχει κρύψει πως ο πόνος ενός χωρισμού, της δίνει πάντα έμπνευση για την επόμενη μεγάλη επιτυχία της.




Ειδήσεις σήμερα:

Γονείς και γιατροί θα καταθέσουν για τους ανεξήγητους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

O Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρεται από την Τρίπολη στον Κορυδαλλό

Τρόμος για 42χρονη στη Χαλκίδα, της επιτέθηκε σεξουαλικά την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης