Η εμφάνιση της Adele που δημιούργησε ερωτήματα για τη σχέση της με τον Ριτς Πολ

Η εμφάνιση της Adele που δημιούργησε ερωτήματα για τη σχέση της με τον Ριτς Πολ

Το δαχτυλίδι που στολίζει τον παράμεσο της διάσημης τραγουδίστριας ενισχύει τις φήμες για έναν πιθανό αρραβώνα

adele
Μετά τις φήμες για τα σύννεφα πάνω από τη σχέση της Adele με τον Ριτς Πολ και τους τσακωμούς τους λίγο πριν την ακύρωση του show της, η διασημη τραγουδίστρια έκανε... την έκπληξη.

Η βασίλισσα της βρετανικής σκηνής εμφανίστηκε στην τελετή των Grammy φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Αρμάνι, όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή του κοινού ήταν το μονόπετρο δαχτυλίδι που στόλιζε τον παράμεσοτου αριστερού της χεριού.


Αν και το ζευγάρι αναφερόταν ότι αντιμετωπίζει κρίση στην σχέση του τις τελευταίες ημέρες, το κοινό θέλει την Adele να ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον γνωστό αθλητικό μάνατζερ.

Κλείσιμο

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε αναφέρει στην Page Six: «Είχαν πολλούς καβγάδες όλο αυτό το διάστημα, που εκείνη έκανε πρόβες, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να μην ακυρώσει τις συναυλίες. Ήξερε ότι δεν θα τα πάει καλά. Η Adele είναι πολύ συναισθηματική και έχει το δράμα μέσα της. Εκείνος είναι ο κλασσικός τύπος του ΝΒΑ που αποφάσισε πως ξαφνικά θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Είναι πολύ διαφορετικοί. Μάλλον χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές της κι έγινε αυτή η έκρηξη».


Ωστόσο, τα δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να επισκέπτεται με ιδιωτικό τζετ την έπαυλη του Ριτς Πολ λίγο μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του show της. Ίσως λοιπόν, ο χρόνος που πέρασαν μαζί να στάθηκε ικανός για να λύσει τις όποιες διαφορές τους και γιατί όχι; Να οδήγησε τον δεσμό τους ένα βήμα παρακάτω.


H σχέση του ζευγαριού μετράει μόλις λίγους μήνες. Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο  στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης