Adele - Ριτς Πολ: Εκείνη μία drama queen κι εκείνος ο... «σκληρός τύπος του NBA» - Η προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους

Adele - Ριτς Πολ: Εκείνη μία drama queen κι εκείνος ο... «σκληρός τύπος του NBA» - Η προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους

Η τραγουδίστρια μετά την ακύρωση του show της πέταξε με ιδιωτικό τζετ στο σπίτι του αθλητικού μάνατζερ και μένει εκεί μέχρι και σήμερα - «Προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο, αλλά έχει τα ξεσπάσματά του», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού

adele
Μετά τους καυγάδες με τον Ριτς Πολ και την ακύρωση των συναυλιών της, η Adele κάνει ακόμα μία προσπάθεια να σώσει την σχέση της.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και 8 μήνες περίπου με τον αθλητικό μάνατζερ, όμως ο δεσμός τους αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, η τραγουδίστρια αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των show της, ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ για το σπίτι του Ριτς Πολ και μένει εκεί από τότε.

Αν και αρχικά, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ριτς Πολ να βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική φάση στην ζωή του από ότι η Adele, εκείνος δείχνει πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά της, ενώ τη βοηθάει επίσης, να επαναπρογραμματίσει τα show της.

Κλείσιμο

Ωστόσο, δεν μπορεί τόσο εύκολα να αλλάξει τον χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα το  «χάσμα» ανάμεσά τους να οδηγεί συχνά σε τσακωμούς.

Εκείνη μία καλλιτέχνιδα με ευαισθησίες και εκείνος ο σκληρός μάνατζερ των μεγαλύτερων αθλητών.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στην Page Six: «Είχαν πολλούς καβγάδες όλο αυτό το διάστημα, που εκείνη έκανε πρόβες, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να μην ακυρώσει τις συναυλίες. Ήξερε ότι δεν θα τα πάει καλά. Η Adele είναι πολύ συναισθηματική και έχει το δράμα μέσα της. Εκείνος είναι ο κλασσικός τύπος του ΝΒΑ που αποφάσισε πως ξαφνικά θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Είναι πολύ διαφορετικοί. Μάλλον χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές της κι έγινε αυτή η έκρηξη».


Από την πρώτη τους κιόλας, κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns, ακούγεται  ότι ο Ριτς Πολ μάλλον, δεν είναι ο καταλληλότερος σύντροφός για εκείνη, καθώς δεν στεριώνει εύκολα σε μία σχέση, γεγονός που σίγουρα δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια, μετά τον επώδυνο γάμο, από τον οποίο βγήκε.



Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Άδωνις για σόου Πολάκη - Καταθέτω αγωγή, λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με τσίγκινα σωβρακάκια

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη

Κάτω Πατήσια: Έτσι «ψάρευε» κορίτσια μέσω Facebook ο ιερέας - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τους βιασμούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης