Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι ανακουφισμένος που τελείωσε με το House of Gucci - «Κουράστηκα να είμαι σε αυτή την οικογένεια»

Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι ανακουφισμένος που τελείωσε με το House of Gucci - «Κουράστηκα να είμαι σε αυτή την οικογένεια»

Ο ηθοποιός δήλωσε πως αν και του άρεσε πολύ η παραγωγή, δεν θα μπορούσε ποτέ να ζει στον ίδιο κόσμο με έναν Γκούτσι - «Ήθελα να βγάλω αυτόν τον χαρακτήρα από μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά

adam
Αν και η ταινία House of Gucci έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν αναφέρουν πως πέρασαν καταπληκτικά κατά τη διαδικασία της παραγωγής, ο Άνταμ Ντράιβερ μάλλον, δεν το απόλαυσε εξίσου.

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό W και αναφέρθηκε φυσικά, στο πιο πρόσφατο εγχείρημά του.


Όπως είπε, μπορεί να ήταν μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο να αποδείξει το ταλέντο του, όμως αποτέλεσε και τεράστια ψυχολογική δοκιμασία.

«Δεν μπορώ να ζήσω στον ίδιο κόσμο με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι», είπε αρχικά και στην συνέχεια εξήγησε πως δεν πήγε καν στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας, αφού είχε κουραστεί να είναι «μέλος της οικογένειας».

Κλείσιμο

«Όταν περνάς 14 ώρες την ημέρα ως ένας Γκούτσι κάθε μέρα, φτάνει η στιγμή που λες "θέλω να τελειώνω με αυτό". Γενικά, το κάνω συχνά αυτό. Όταν τελειώνει μία παραγωγή, εγκαταλείπω. Έχω να πάω σε πάρτι πρεμιέρας, από τον ρόλο μου στην ταινία Girls. Θέλω απλά να βγάλω τον χαρακτήρα από μέσα μου και να γυρίσω σπίτι"», είπε χαρακτηριστικά.


Με αφορμή τα λεγόμενά του, ρωτήθηκε πώς και δεν κουράστηκε να συνεργάζεται με τον ίδιο σκηνοθέτη, αφού συμμετείχε σε δύο ταινίες του Ρίντλεϊ Σκοτ την ίδια χρονιά.

Όπως είπε: «Τον αγαπώ απίστευτα. Δεν βαριέμαι ποτέ αυτόν τον Βρετανό. Φτιάχνει αμέσως το πλάνο στο μυαλό του. Και η παραγωγή τσουλάει πάντα πολύ γρήγορα. Δεν προλαβαίνεις να τον βαρεθείς».


Τόνισε μάλιστα, πως τον ενθουσιάζει κάθε φορά ο τρόπος που ο σκηνοθέτης προσεγγίζει τις καταστάσεις. «Δεν χάνει ποτέ το νόημα και ξέρει τι να αναδείξει και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξή του.






Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης