House of Gucci: Ο Τζάρεντ Λέτο θέλει ένα πρίκουελ με τον Αλ Πατσίνο

House of Gucci: Ο Τζάρεντ Λέτο θέλει ένα πρίκουελ με τον Αλ Πατσίνο

Ο Λέτο δήλωσε ότι λάτρεψε τον χρόνο που δούλεψε με Πατσίνο στην οθόνη και θέλει να κάνει άλλη μια ταινία μαζί του

leto-pacino
Στους ρόλους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο House of Gucci και ξεχώρισαν μάλιστα, για την "αρμονία", με την οποία έδεσαν στη μεγάλη οθόνη ήταν αυτοί του Αλ Πατσίνο και του Τζάρεντ Λέτο.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τον πατέρα (Άλντο Γκούτσι) και τον γιο (Πάολο Γκούτσι) και χάρισαν μοναδικές ερμηνείες στο κοινό. Ο Τζάρεντ Λέτο μάλιστα, δεν μπορεί ακόμα να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία τους και μιλώντας στην εκπομπή "The Jess Cagle Show" δήλωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να δουλέψουν μαζί με τον Πατσίνο σε ένα prequel του House of Gucci.

«Θα ήθελα πολύ να κάνουμε ένα prequel του House of Gucci. Θα μπορούσαμε να τα πούμε οι δυο μας μόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λέτο.

Στη συνέχεια μάλιστα, εξήγησε ποια ήταν η πρώτη τους συνάντηση στο πλατό της ταινίας και ανέφερε πως αρχικά ο Αλ Πατσίνο δεν αναγνώρισε καν ποιος είναι. «Πήγα κοντά του στην αρχή και νόμιζε ότι ήμουν κάποιος περίεργος Ιταλός που ήθελε να τον πλησιάσει για να του μιλήσει ή να του ζητήσει αυτόγραφο», περιγράφει. Όταν αργότερα, του αποκάλυψε ποιος είναι, τότε ο Αλ Πατσίνο τον αγκάλιασε και του είπε με χαρά: «Γιε μου!».

[Behind the Scene] Jared Leto as "Paolo Gucci" for "House of Gucci" movie


Μάλιστα, ο βραβευμένος ηθοποιός τον επαίνεσε μπροστά σε όλους για το ταλέντο του και δήλωσε πως πιστεύει πάρα πολύ σε εκείνον.

«Όλο αυτό μου έδωσε μεγάλη πίστη στον εαυτό μου. Όταν σου συμβαίνει αυτό με έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς παγκοσμίως, σε κάνει να νιώθεις πως αν πιστεύει εκείνος σε εσένα, τότε πιστεύουν όλοι. Τόνωσε πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή μου, λατρεύω να δουλεύω μαζί του», είπε κλείνοντας την συνέντευξη ο ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέκος Φασιανός: «Αντίο» στον Έλληνα «Άγιο» της ζωγραφικής τέχνης

Blue Monday: Η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου, πώς καθιερώθηκε και γιατί προκαλείται μελαγχολία

Ο Πολάκης σε νέες περιπέτειες: Πώς ένα περιστατικό σε ταβέρνα προκάλεσε πολιτική σύγκρουση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης