Χιου Τζάκμαν μετά την τελευταία βιοψία: Να φροντίζετε το δέρμα σας και να φοράτε αντηλιακό

Χιου Τζάκμαν μετά την τελευταία βιοψία: Να φροντίζετε το δέρμα σας και να φοράτε αντηλιακό

Ο Αυστραλός ηθοποιός εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και προτρέπει τους θαυμαστές του να είναι προσεκτικοί

Hugh_Jackman
Έκκληση στους θαυμαστές του να φροντίζουν το δέρμα τους και να φορούν πάντα αντηλιακό έκανε ο Χιου Τζάκμαν μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας βιοψίας του.

Ο σταρ του «Greatest Showman», ο οποίος έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο του δέρματος έξι φορές στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε ακόμα μια την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο γιατρός του παρατήρησε κάποιο ανησυχητικό εύρημα στη μύτη του.

Μιλώντας στο Instagram, ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η τελευταία διάγνωση στο δέρμα του ήταν «ασαφής», προσθέτοντας ότι οι γιατροί «δεν ανησυχούν τόσο». 

Έχοντας τοποθετημένο ένα «γύψο» στη μύτη του, ο Τζάκμαν είπε: «Πρώτον σας ευχαριστώ όλους, για την απίστευτη υποστήριξή σας, έλαβα τόση αγάπη μετά και τη βιοψία που μόλις έκανα. Υποσχέθηκα ότι θα σας κρατούσα ενήμερους. Στην πραγματικότητα κάτι επέστρεψε στο δέρμα μου αλλά επειδή θα ξεκινήσω τα γυρίσματα για τη νέα μου ταινία δεν θέλαμε να πάμε πολύ βαθιά. Οι γιατροί δεν ανησυχούν τόσο πολύ. Αυτό που... επέστρεψε τους κάνει να μην ανησυχούν τόσο, οπότε αν πρόκειται για ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα δεν απειλεί πραγματικά αλλά είναι κάτι που πρέπει να φροντίσουμε».



Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:


Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης