Για πέμπτη φορά εμφάνισε καρκίνο του δέρματος ο Χιου Τζάκμαν!

Για πέμπτη φορά εμφάνισε καρκίνο του δέρματος ο Χιου Τζάκμαν!

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram την φωτογραφία του και κάνει δημόσια έκκληση για τη χρήση προϊόντων προστασίας από τον ήλιο 

Για πέμπτη φορά εμφάνισε καρκίνο του δέρματος ο Χιου Τζάκμαν!
Για πέμπτη φορά υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος από το δέρμα ο διάσημος ηθοποιός Χιου Τζάκμαν. Με μια ακόμη ανάρτηση στο Instagram, 
σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Κλείσιμο
«Αυτή η εικόνα είναι ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντιηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. Σας παρακαλώ να βάζετε αντηλιακό και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους», έγραψε στον ιστότοπο εξιστορώντας την περιπέτεια του με την ασθένειά του. 

Η φωτογραφία που ανέβασε χθες ο Χιου Τζάκμαν


Ο Τζάκμαν υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος (βασικοκυτταρικό καρκίνωμα) που είχε αναπτυχθεί στη μύτη του. Στη φωτογραφία ο 47χρονος εικονίζεται με ένα χανζαπλάστ στη μύτη του.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά αφαίρεση βασικοκυτταρικού καρκινώματος στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστραλός ηθοποιός, από το 2013. 

Ο Τζάκμαν κάνει δημόσια έκκληση για τη χρήση προϊόντων προστασίας από τον ήλιο και δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς και στο παρελθόν έχει αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Η πρώτη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ηθοποιός στο Instagram, γνωστοποιώντας στο κοινό το πρόβλημά του


Tο βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος.

Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης