Η ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν δίνει μάχη με τον καρκίνο και δηλώνει: Φοβάμαι περισσότερο τον εθισμό στα χάπια

Η ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν δίνει μάχη με τον καρκίνο και δηλώνει: Φοβάμαι περισσότερο τον εθισμό στα χάπια

Η βραβευμένη με Emmy κωμικός σε ένα συγκλονιστικό κείμενό της αποκαλύπτει πώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης μέρους του πνεύμονά της

Katthy_Griffin
Η βραβευμένη με Emmy κωμικός ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν μέσα από τα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι διεγνώσθη με καρκίνο στον πνεύμονα. Τρεις μέρες μετά η ηθοποιός αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου χρειάστηκε να της αφαιρεθεί μέρος του αριστερού της πνεύμονα.

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη. Η τελευταία φορά που ήμουν σε νοσοκομείο ήταν τον Ιούνιο του 2020 όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια. Με περισσότερο από ένα χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά», έγραψε στο μήνυμά της.



Παιδιά έχω καρκίνο...
Πριν από τρεις μέρες η Κάθι είχε μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

«Πρέπει να σας πω κάτι παιδιά, έχω καρκίνο. Θα χειρουργηθώ για να αφαιρέσω τον μισό αριστερό μου πνεύμονα. Ναι, έχω καρκίνο στον πνεύμονα, κι όμως δεν κάπνισα ποτέ. Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι καθώς βρίσκεται στο πρώτο στάδιο και στον αριστερό πνεύμονα», συνέχισε, ενώ ελπίζει να αποφύγει τη χημειοθεραπεία και τις ακτινοβολίες.

«Πρέπει να αναπνέω κανονικά. Πρέπει να μπορώ να τρέχω ως συνήθως σε ένα μήνα ή λιγότερο».

Κλείσιμο
Η ηθοποιός έληξε την ανάρτησή της διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές της πως έχει σκοπό να συνεχίσει τα αστεία της με την πρώτη ευκαιρία.

«Είναι 4 χρόνια κόλασης, προσπαθώντας να γυρίσω στη δουλειά, να σας κάνω να γελάτε και να σας διασκεδάζω», σημείωσε. «Αλλά θα είμαι καλά».



Η νοσηλεία με κορωνοϊό
Η Γκρίφιν είχε ήδη μπει στο νοσοκομείο την περσινή χρονιά, με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού. «Ένας φίλους μου είχε πει “Πόσες κλωτσιές να αντέξεις”. Και σκέφτομαι πως έχω γερό στομάχι, αλλά είναι πρόκληση».

Ειδήσεις σήμερα:

Διαμαρτυρίες και κλάματα για τον Μέσι από τους φίλους της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νου»

Στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς ξεπερνώντας τον Ναδάλ!


O πλανήτης φλέγεται - Απίστευτη απεικόνιση της NASA με τις πυρκαγιές από τις ΗΠΑ μέχρι την... Αφρική!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης