Bridgerton: Η σημαντική λεπτομέρεια που μόνο οι αναγνώστες κατάλαβαν

Bridgerton: Η σημαντική λεπτομέρεια που μόνο οι αναγνώστες κατάλαβαν

Η σειρά έχει γίνει η αγαπημένη του κοινού

BRIDGERTON-2-1
Η σειρά Bridgerton σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Netflix, με το δίκτυο να δηλώνει ότι μέχρι στιγμής την έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 63 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στο γεγονός ότι βασίζεται στην πασίγνωστη σειρά βιβλίων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» της Julia Quinn. Η Quinn θεωρείται μία από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων και το Bridgerton εισέπραξε από την πρώτη στιγμή τον θαυμασμό του αναγνωστικού κοινού.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την ανανέωση της σειράς, αλλά είναι θέμα χρόνου να το μάθουμε. Υπενθυμίζουμε ότι τα οκτώ βιβλία της σειράς διαδραματίζονται στη βικτωριανή εποχή και κάθε ένα έχει ως βασικό χαρακτήρα ένα από τα οκτώ παιδιά του υποκόμη Μπρίτζερτον, συνεπώς για να σας προϊδεάσουμε, το επόμενο βιβλίο έχει τίτλο The Viscount Who Loved Me (Ο ιππότης που αγάπησε) και θα επικεντρωθεί στον Anthony.

Στην πρώτη σεζόν που παρακολουθήσαμε την ιστορία της Daphne, είδαμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μια λεπτομέρεια που είναι σημαντική και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία.

Η σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn (που κυκλοφορούν και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Elxis), μιας από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων που έχει βραβευτεί και επαναλαμβανόμενα υπάρξει υποψήφια για το Rita Award, το πιο αναγνωρισμένο βραβείο ρομαντικής λογοτεχνίας.


Διαβάστε τη συνέχεια στο Watch & Chill




Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ-Πενς στον Λευκό Οίκο, η πρώτη μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Πανδημία-Σλοβενία: Ξεπέρασαν τους 3.000 οι θάνατοι- Σήμερα φτάνουν οι πρώτες δόσεις της Moderna


Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης