Λαχτάρισε η Βανδή...

Λαχτάρισε η Βανδή...

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να μην ήταν οι καλύτερες για τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία της, εκτός όμως από αυτό η Δέσποινα...

Η Δέσποινα Βανδή στο Chart Show

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να μην ήταν οι καλύτερες για τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία της εκτός όμως από αυτό, η Δέσποινα είχε να σκεφτεί και κουμπάρο της, Τόνυ Κονταξάκη.

Σύμφωνα με την "Espresso", ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας, Τόνυ Κονταξάκης, την Παρασκευή που μας πέρασε ένιωσε ένα έντονο μούδιασμα στο χέρι του κι έτσι πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί θεώρησαν πως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως διαπίστωσαν το έντονο στρες και η υπερκόπωση είχαν καταβάλει τον οργανισμό του, όπως εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος στην "Espresso".

Η Δέσποινα Βανδή λόγω του δικού της προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να τον επισκεφτεί στην κλινική όπου νοσηλεύεται όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επικοινωνεί τηλεφωνικά συνεχώς μαζί του, προκειμένου να ενημερώνεται για την εξέλιξη της υγεία του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης