Άγριες Μέλισσες: Πώς αντιδρά η Ασημίνα στην αποκάλυψη του Νικηφόρου για το μωρό της Δρόσως;

Άγριες Μέλισσες: Πώς αντιδρά η Ασημίνα στην αποκάλυψη του Νικηφόρου για το μωρό της Δρόσως;

Συγκλονιστικές απόψε οι εξελίξεις στη σειρά

Asimina_-Droso
Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε στην τελευταία σκηνή ο Νικηφόρος να κάνει πράξη την απόφαση του να πει στην σύζυγό του, την Ασημίνα, την αλήθεια που τον βασανίζει το τελευταίο διάστημα. Ότι δηλαδή, είναι ο πατέρας του παιδιού της αδελφής της, της Δρόσως. Η Ασημίνα μένει άφωνη μπροστά στην αποκάλυψη. Αλλά πώς συνεχίζεται αυτή η σκηνή;
Η Ασημίνα αρνείται να δεχτεί πως τα όσα ακούει από τον Νικηφόρο και παίρνει το παλτό της να φύγει, προειδοποιώντας τον να σταματήσει να λέει αυτή την τρέλα, ωστόσο εκείνος της λέει πως όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο η αλήθεια.



Κλείσιμο
Η Ασημίνα, καταρρακωμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας. Κι ενώ η Θεοδοσία φτιάχνει άσχημα σενάρια με το νου της, για τον λόγο που η Ελένη επισκέφθηκε έναν γυναικολόγο, ο Λάμπρος μαζί με τον Κυπραίο προσπαθούν να σώσουν τον συνεταιρισμό που διαλύεται.

Η έχθρα τους, όμως, δεν διευκολύνει την προσπάθεια. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ μαζί με τον Νέστορα και τη βοήθεια κάποιων απρόσμενων συμμάχων, συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να βρει τον γιο της. Ο Μελέτης καταφέρνει να σωθεί απ’ την τιμωρία που του επέβαλε ο Δούκας, αποφασισμένος να κάνει ένα σημαντικό βήμα. Θα απαρνηθεί την αγάπη του για την Πηνελόπη ή θα σταθεί απέναντι στον Δούκα;

Ο Νικηφόρος λέει στην Ελένη και τη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του και η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με κίνδυνο να χυθεί ακόμα μια φορά το αίμα ενός Σεβαστού.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83 (3/3/2020) TRAILER
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης