Στέλιος Κουδουνάρης σε παίκτρια: Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι

Στέλιος Κουδουνάρης σε παίκτρια: Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι

«Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο», απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Stelios_Koudounaris
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απογοήτευσε τον Στέλιο Κουδουνάρη με τις ενδυματολογικές της επιλογές στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks». Όταν έφτασε η σειρά του σχεδιαστή για να την κρίνει, οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια: «Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έσπευσε να απαντήσει σε έντονο ύφος στον κριτή του ριάλιτι: «Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;»

Κόντρα μεταξύ Ευρυδίκης και Κουδουνάρη στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης