Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα ριάλιτι κάνουν το μυαλό του θεατή “χυλό”

Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα ριάλιτι κάνουν το μυαλό του θεατή “χυλό”

«Ο κόσμος έχει ανάγκη από παραγωγές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι και όχι από ριάλιτι», είπε ο ηθοποιός

νεο-σλιδερ
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αφορμή την παράσταση «Όμορφη Πόλη» στην οποία συμμετέχει στο Μέγαρο Μουσικής. Ο ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη φορά που ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, σε ηλικία μόλις 16 ετών, υποδυόμενος έναν φρουρό στη θεατρική παράσταση «Μήδεια» δίπλα στους καταξιωμένους γονείς του. Μάλιστα αποκάλυψε πως με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε αγόρασε την πρώτη του κιθάρα.

Ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, αναφέρθηκε και στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι» λέγοντας πως ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες παραγωγές και όχι από ριάλιτι που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του κοινού.

«Δεν έχουν θέση τα ριάλιτι. Δεν τα παρακολουθώ ποτέ και καθόλου. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να κάνουν το μυαλό του θεατή “χυλό”», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, εξέφρασε το άγχος του για την επιθυμία της κόρης του, να βαδίσει στα ίδια καλλιτεχνικά βήματα με τον ίδιο, αφού ο χώρος του θεάτρου δεν είναι από τους εύκολους, εξαιτίας της μεγάλης αστάθειας που τον χαρακτηρίζει.

Τέλος, ο ίδιος δεν τάσσεται υπέρ των θεατρικών αναβιώσεων παλιών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, θεωρώντας πως το εγχείρημα αυτό δεν προσφέρει τίποτα καινούριο.
«Δεν θα μου έλεγε τίποτα. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι άλλο. Αυτά που έκαναν τότε είναι για τότε. Δε νομίζω πως έχουν θέση στο σήμερα», ήταν τα λόγια του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης