Πώς απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη σε follower που της είπε πως είναι έγκυος

Πώς απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη σε follower που της είπε πως είναι έγκυος

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τον διάλογό τους στο Instagram

Mary_Synatsaki
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές είναι οι φόρες που ανταλλάζει μηνύματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε στο προφίλ της μια ολόσωμη φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα και στη λεζάντα, σχολίασε με χιούμορ: «Βραβείο α’ γυναικείου ρόλου “δεν κρυώνω”». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα.
Χθες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια ολόσωμη φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα και στη λεζάντα, σχολίασε με χιούμορ: “βραβείο α’ γυναικείου ρόλου ‘δε κρυώνω'”! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους “έπεσαν” βροχή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

[βραβείο α’ γυναικείου ρόλου «δεν κρυώνω»]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις



Κλείσιμο
Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη ήταν και ένα από follower της, ο οποίος θεώρησε πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος. Συγκεκριμένα, της έγραψε: «Μαιρούλα κοιλίτσα διακρίνω! Με το καλό». Η παρουσιάστρια διάβασε το σχόλιο και μάλιστα απάντησε με χιούμορ: «Τέλειο! Η αλήθεια είναι ότι κυοφορώ μακαρονάδα με το καλό».

synatsaki-sxolio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης