Η Ελονώρα Μελέτη φτιάχνει τα πιο υγιεινά μπισκότα

Η Ελονώρα Μελέτη φτιάχνει τα πιο υγιεινά μπισκότα

 «Είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά και χωρίς λευκό αλεύρι. Έχουν 4 υλικά και θέλουν 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπουν στο φούρνο», υποστηρίζει η παρουσιάστρια

Eleonora_Meleti
Εργαζόμενη, μητέρα και καλή νοικοκυρά. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία επενδύει στη σωστή διατροφή και της αρέσει να μοιράζεται τα μυστικά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έφτιαξε τα πιο νόστιμα και υγιεινά μπισκότα τα οποία είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς αυγά και χωρίς λευκό αλεύρι. Έχουν 4 υλικά και θέλουν 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπουν στο φούρνο».

Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά κ στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές κ θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν κ στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!! Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν, αλλά θα κάνω give away τη συνταγή αύριο στο @byeleonorameleti. Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! ... βλέπεις από τη προγιαγιά μαρικα μέχρι κ τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά! Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη... τώρα πλέον το απολαμβάνω... αυτά! Καλό βράδυ! ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλευρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο! #cooking #cookies #mycooking #foodstagram #vegan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά κ στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές κ θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν κ στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!! Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν, αλλά θα κάνω give away τη συνταγή αύριο στο @byeleonorameleti. Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! ... βλέπεις από τη προγιαγιά μαρικα μέχρι κ τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά! Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη... τώρα πλέον το απολαμβάνω... αυτά! Καλό βράδυ! ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλευρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο! #cooking #cookies #mycooking #foodstagram #vegan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις



Μάλιστα η Ελεονώρα ανέβασε τη συνταγή και στο site της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης