Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθαρίζει τι ήθελε να πει με τη δήλωσή του για το «Λόγω Τιμής»

Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθαρίζει τι ήθελε να πει με τη δήλωσή του για το «Λόγω Τιμής»

«Λόγω αυτού που συνέβη με το Λόγω Τιμής το κρατήσαμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας για να είμαστε προετοιμασμένοι και να μη στενοχωρηθούμε παραπάνω», είπε ο ηθοποιός

Xaris_Romas
Ο Χάρης Ρώμας αυτή την περίοδο βιώνει την επιτυχία με την επιστροφή του ριμέικ του «Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη δήλωση του για το «Λόγω τιμής» και είπε ότι από εδώ και πέρα θα δούμε τα πάντα στο «Καφέ της Χαράς».

«Ευγνωμονώ το Λόγω Τιμής γιατί ακριβώς είχε αυτή την ατυχία να μην έχει την απήχηση που περίμεναν οι άνθρωποι, αλλά εμένα με προετοίμασε γιατί αυτή η εκδοχή ήταν εκεί και ήταν πολύ έντονη» είχε αναφέρει πριν από μερικές μέρες ο Χάρης Ρώμας και μέσα από νέες δηλώσεις του ξεκαθάρισε τι εννοούσε σχετικά με αυτό.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Είχα πει σε μια συνέντευξη ότι ευγνωμονώ το Λόγω Τιμής. Διότι όταν βλέπεις μια σειρά την οποία έχει κάνει σίκουελ μία εκ των καλυτέρων σεναριογράφων που έχει περάσει από τη χώρα και παίζουν εκ των καλυτέρων συναδέλφων και δεν υπάρχει-κακώς πιθανώς-η αναμενόμενη επιτυχία, εμάς μας προετοίμασε. Λόγω αυτού που συνέβη με το Λόγω Τιμής το κρατήσαμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας για να είμαστε προετοιμασμένοι και να μη στενοχωρηθούμε παραπάνω», είπε ο Χάρης Ρώμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης