Λάκης Γαβαλάς: Με την Χριστοπούλου ήταν μια φιλική παρεξήγηση

Λάκης Γαβαλάς: Με την Χριστοπούλου ήταν μια φιλική παρεξήγηση

«Με ετοίμαζαν για το My Style Rocks εδώ και τρία χρόνια, αλλά φέτος είπαμε να είμαστε όλοι μαζί», είπε ο Λάκης Γαβαλάς

Lakis_Gavalas
Το My Style Rocks μετράει αντίστροφα καθώς την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα και ο Λάκης Γαβαλάς που θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής μίλησε για τις φημολογούμενες κόντρες που είχε τόσο με τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο και με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Με ετοίμαζαν για το My Style Rocks εδώ και τρία χρόνια, αλλά φέτος είπαμε να είμαστε όλοι μαζί. Είχα μιλήσει και τις προηγούμενες χρονιές για την επιτροπή, αλλά λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν μπορούσα να συμμετέχω», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθαρίζοντας πως το ριάλιτι δεν έχει να κάνει με μοντέλα, αλλά καθαρά με το στιλ της κάθε κοπέλας που συμμετέχει.

Αναφερόμενος στην κόντρα που του είχαν χρεώσει με τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Ο Στέλιος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έλεγαν ότι μαλώνουμε. Ίσα ίσα που θα βοηθήσει και πολύ γιατί το κάνει χρόνια».

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε και για την παρεξήγηση με την άλλη κριτή του ριάλιτι, την Έλενα Χριστοπούλου, λέγοντας: «Η κυρία Χριστοπούλου παρεξηγήθηκε και θέλω να διευκρινίσω κάτι. Ήταν φιλική παρεξήγηση. Κάποια στιγμή μίλησα στην πρωινή εκπομπή του Alpha και με ρωτούν για τη σύνθεση και τι θα έδινα στην κυρία Χριστοπούλου. Και λέω πως είναι φορές που θα της έδινα 3/5 και άλλες φορές 15/5. Το λύσαμε, δεν υπήρχε κάτι, γελάσαμε στο τέλος».

Όσο για την παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη, ο Λάκης Γαβαλάς την χαρακτήρισε «ντάνα» και δήλωσε πως θα του άρεσε να είναι τρεις οι παρουσιάστριες, όπως και οι κριτές, αναφερόμενος στην Ευαγγελία Αραβανή και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης