Μικαέλα Φωτιάδη για τα γενέθλιά της: Σ' αγαπάω εαυτέ μου

Μικαέλα Φωτιάδη για τα γενέθλιά της: Σ' αγαπάω εαυτέ μου

Η ανάρτηση που έκανε το μοντέλο για να γιορτάσει τα 26α γενέθλιά του

Mikaela_Fotiadi2
Την πιο ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλιά της έκανε η Μικαέλα Φωτιάδη στο Instagram της τα οποία γιόρτασε μαζί με καλούς της φίλους και τον γιο της. Στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία έγραψε για τα 26α γενέθλιά της:

«Ένα μήνυμα από εμένα για εμένα για τα γενέθλιά μου: Ξεχνάς καμιά φορά την ηλικία σου και γίνεσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου.Είσαι μόλις 26 ετών! Ζήσε την ηλικία σου και σταμάτα να τρελαίνεσαι. Έχεις καταφέρει ήδη πολλά. Σκέψου πόσα πέρασες, πόσα έζησες, πόσα πάλεψες και πόσα κατάφερες.. Κοίτα το παιδί που έχεις στην αγκαλιά σου! Ξέρεις πόσο ευλογημένη είσαι; Έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου, και έχεις μάθει στην ζωή, και ακόμα μαθαίνεις. Είσαι δυνατή και ας σε παίρνει από κάτω καμιά φορά.. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη..!!! Σ´αγαπάω εαυτέ μου..♥️» #Sweet26 #MamaMika #26December #26YearsOld #birthdaygirl #mikaelafotiadis Υ.Γ : Ο κύριος είναι ο σερβιτόρος και βρίσκεται σε όλες τις φωτογραφίες μου τι να κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα μήνυμα από εμένα για εμένα για τα γενέθλιά μου: «Ξεχνάς καμιά φορά την ηλικία σου και γίνεσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου.Είσαι μόλις 26 ετών! Ζήσε την ηλικία σου και σταμάτα να τρελαίνεσαι. Έχεις καταφέρει ήδη πολλά. Σκέψου πόσα πέρασες, πόσα έζησες, πόσα πάλεψες και πόσα κατάφερες.. Κοίτα το παιδί που έχεις στην αγκαλιά σου! Ξέρεις ποσο ευλογημένη είσαι; Έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου, και έχεις μάθει στην ζωή, και ακόμα μαθαίνεις. Εισαι δυνατή και ας σε παίρνει από κάτω καμιά φορά.. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη..!!! Σ´αγαπάω εαυτέ μου..♥️» #Sweet26 #MamaMika #26December #26YearsOld #birthdaygirl #mikaelafotiadis Υ.Γ : Ο κύριος είναι ο σερβιτόρος και βρίσκεται σε όλες τις φωτογραφίες μου τι να κάνω 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MikaelaEleniFotiadi MamaMika (@mikaelafotiadi.mamamika) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης