Έλλη Κοκκίνου: "Έχω κάνει one night stand"

Έλλη Κοκκίνου: "Έχω κάνει one night stand"

Για το γιο της, το διαζύγιό της αλλά και την στάση που θα κρατήσει σαν μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Greek Idol», μίλησε η Έλλη Κοκκίνου που...

Έλλη Κοκκίνου: "Έχω κάνει one night stand"
Για το γιο της, το διαζύγιό της αλλά και την στάση που θα κρατήσει σαν μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Greek Idol», μίλησε η Έλλη Κοκκίνου που πέρασε το χθεσινό της «Βράδυ» παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Μεταξύ όλων αυτών, η Έλλη μίλησε και για one night stands... Έχει κάνει μόνο μια φορά και με φίλο. «Μια φορά έχω κάνει one night stand και ήταν φίλος μου, δεν ήταν άγνωστος», είπε χωρίς πολλές περιστροφές η Έλλη στον Πέτρο.

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, η Έλλη δεν δίστασε να πει πως οι σχέσεις τους είναι ακόμη τεταμένες. «Ακόμα είμαστε σε έντονη φάση αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο καθένας μπορεί να εμφανιστεί με νέο σύντροφο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι χωρίς αμφιβολία ο γιoς της! «Είναι τρελό γκομενάκι ο γιος μου», είπε η Έλλη… «Μυρίζει υπέροχα, φιλάει υπέροχα, αγκαλιάζει υπέροχα», χτυπώντας από τώρα το καμπανάκι σε κάθε επίδοξη νύφη για το τι έχει τραβήξει αν δεν τον προσέχει!

Ας δούμε τι έγινε χθες «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου…
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης