Η Τσιμτσιλή ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια: «Υπάρχει και ένα όριο»

Η Τσιμτσιλή ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια: «Υπάρχει και ένα όριο»

Η επίσκεψή της στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο με τις κόρες της προκάλεσε αντιδράσεις

Stamatina_Tsimtsili
Πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε με τις κόρες της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media. Κάποιοι κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει στο συγκεκριμένο μέρος γιατί θεωρούν ότι τα ζώα είναι έγκλειστα και βασανίζονται.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την επίσκεψή της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί δημόσια μέσω της εκπομπής της.


«Υπάρχει και ένα όριο. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να τα σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο» και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα και παρακάτω τη φωτογραφία που δέχθηκε τα σχόλια:




Κλείσιμο
stam_tsimtsili_72856211_668371763651178_221333530767931516_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης