Αννίτα Πάνια: Η Άννα Βίσση τραγουδάει στους τίτλους αρχής της εκπομπής της

Pania-Vissi

Οι σχέσεις των δύο κυριών είναι εξαιρετικές

Για τη νέα της εκπομπή μίλησε η Αννίτα Πάνια και μάλιστα αποκάλυψε ότι το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής το τραγουδάει η Άννα Βίσση. «Στα 25 χρόνια, τα 24 ήμουν σε μεγάλα κανάλια. Μια χαρά πήγε πέρσι στο Epsilon και μην σου πω ότι είχε μια ροκιά που γούσταρα κιόλας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή μου είναι ανοιχτή στους ανθρώπους που γουστάρουν να έρθουν και να ανοίξουν την καρδιά τους, με όποια ιστορία είναι αυτή». Στους τίτλους αρχής τραγουδάει μαζί με την Άννα Βίσση, με την ίδια να επισημαίνει: «Ένα βράδυ πήγαμε στο στούντιο, φάγαμε το φλας και γράφτηκε αυτό».

Η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και για το Instagram για το οποίο είπε πως δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή: «Εγώ με το Instagram δεν έχω καλή σχέση, η Άννα είναι πολύ ενεργή. Πολλές από τις φορές που βρισκόμαστε βγάζουμε φωτογραφίες που προφανώς η Άννα τις ανεβάζει και μετά κάτι γίνεται. Δεν με ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες, το παιδί μου όμως φρικάρει με το… μωσαϊκό, δεν είναι ωραίο το μωσαϊκό».

Η εκπομπή της, «Αννίτα Κοίτα», θα μεταδίδεται Σάββατο και Κυριακή και η ίδια αναφέρθηκε στην πορεία της.

Η Αννίτα Πάνια μιλάει στην εκπομπή "Ευτυχείτε"

ΣΧΟΛΙΑ (3)

...

Ωραίο αυτό το σουηδικό μοντέλο κοινής διαβίωσης με πρώην, πιο πρώην, νυν κι αεί. Φαίνεται πως ωφελεί πολύ τον ψυχισμό των παιδιών. Λαμπρό παράδειγμα η Σοφία Καρβέλα..

trash

trash tv ,definition

Ανέστης

Μαζί με την κακιά γριά φτιάξανε το τρίο. Αβυσος η ψυχή. Η κακιά, η μουρλή και ο άσχημος.

μικρή διόρθωση

... και η γρια, είναι το σωστό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης