Η Ζέτα για τον Χατζηγιάννη!

Η Ζέτα για τον Χατζηγιάννη!

Οι αρνητικές κριτικές, η αλλαγή στην εμφάνισή της και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Όλα σε μία συνέντευξη… 

Η Ζέτα για τον Χατζηγιάννη!
H Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Elle” απαντώντας σε όλα…Τις αρνητικές κριτικές, την αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και τις σχέσεις που της «χρεώνουν» τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα αυτή με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.  

Τι έχει να πει  αλήθεια η Ζέτα σε όσους την αποκαλούν «εθνική ενζενί», αλλά και σε όλους όσους την κρίνουν αρνητικά; «Το να με θεωρούν ενζενί μου αρέσει. Δεν είμαι, όμως, “εθνική ενζενί”... Θέλει δουλειά και κόπο ένας τέτοιος τίτλος. Αλλά γιατί μιλάμε μόνο για θετικούς τίτλους και όχι για αρνητικούς; Διάβασα ότι είμαι “ο άνθρωπος που μιλάει και δεν λέει τίποτα”. Άκουσα να με λένε “φλαταδούρα” από το αγγλικό “flat”, ότι δηλαδή τα κάνω όλα επίπεδα» και συνέχισε: «Εγώ τους κρατάω τους αρνητικούς τίτλους γιατί δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα».

Κλείσιμο



Όσον αφορά  στην αλλαγή στο σώμα και το βάρος της, η Ζέτα παραδέχεται πως έχει χάσει κάποια κιλά, αλλά δεν το έκανε για να δείχνει ομορφότερη. «Δεν αδυνάτισα για την εικόνα μου, δεν είμαι εξώφυλλο, αλλά άνθρωπος. Αντιμετώπισα προσωπικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια που με είχαν οδηγήσει στο να πάρω κιλά», είπε ενώ όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή …η ώρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη δηλαδή, σαν να μας τα μάσησε ολίγον τι.





«Πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένη να βγαίνω να σχολιάζω τις φήμες. Δεύτερον πρέπει να αφήνεις τον άλλον να μιλήσει για μια σχέση, όταν θα αισθανθεί εκείνος έτοιμος να το κάνει», είπε ορθά κοφτά η Ζέτα. Με άλλα λόγια, προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη…μας είπε η Ζέτα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης