Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Ελένη Καστάνη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Ελένη Καστάνη: «Κλαίγοντας μου ζητούσε συγγνώμη»

Η ηθοποιός αποχώρισε ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα»

chatzipanagiotis
Όπως έγινε γνωστό η Βίκυ Σταυροπούλου θα πρωταγωνιστήσει τελικά στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» μετά την απόφαση της Ελένης Καστάνη να αποχωρήσει από την παράσταση λίγο πριν την πρεμιέρα. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση της ηθοποιού από την παράσταση και αποκάλυψε το παρασκήνιο.


«Το γεγονός είναι πως κάποια στιγμή, 10 ημέρες πριν την πρεμιέρα η Ελένη για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση. Δεν τσακώθηκε με κανέναν. Υπήρχε μια «δυσφορία». Στο θέατρο παίζεις με τη ψυχή σου. Υπάρχουν μερικά πράγματα που ενδεχομένως να μη σου ταιριάζουν. Υπήρχε μια τέτοια διάθεση καιρό. Εμείς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να το απαλύνουμε αυτό. Νομίζαμε πως έχει βρει τον δρόμο του μέχρι που την περασμένη Δευτέρα μας ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει.


Μετά από αυτό με πήρε αμέσως τηλέφωνο και κλαίγοντας, σε πολύ άσχημη κατάσταση μου ζητούσε συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη. Και μου είπε πως δεν μπορούσε να το αντέξει. Της είπα πως συμμερίζομαι πως δεν το αντέχει αυτό, οπότε της είπα οκ. δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν ήταν δήλωση της Ελένης Καστάνη ότι υπήρξε κρίση αξιών. Η παράσταση όμως έμεινε ξεκρέμαστη», αποκάλυψε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης