Γρηγόρης Γκουντάρας & Νάταλι Κάκαβα: Εννέα χρόνια ευτυχίας

Γρηγόρης Γκουντάρας & Νάταλι Κάκαβα: Εννέα χρόνια ευτυχίας

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του δημοσιογράφου στη σύζυγό του

Natali-Gountaras
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έχοντας φτιάξει μια δεμένη οικογένεια. Ο δημοσιογράφος η μετεωρολόγος έχουν σήμερα επέτειο γάμου και κλείνουν εννέα χρόνια παντρεμένοι! Ο Γρηγόρης, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία από τον γάμο τους και έκανε δημόσια εξομολόγηση στη σύζυγό του με τα πιο όμορφα λόγια.

«14 Μαΐου 2010…(Πέρασαν κι’όλας 9 χρόνια)Ημέρα καρμική-ορόσημο για τη ζωή μου…✔️Ημέρα αφετηρία,μίας κοινής πορείας, με έναν υπέροχο άνθρωπο,σύζυγο και μητέρα‼️ Και όπως λέω πάντα…’’Στα ζόρια φαίνεται η αγάπη’’✔️Επίσης,εάν έλεγα έρευνα?,θα σας προέτρεπα σε ανύποπτο χρόνο να ρίξετε μία μάτια με το ταίρι σας στο άλμπουμ ή στο dvd του γάμου σας… (Αγκαλιασμένοι σαν πιγκουινάκια».

View this post on Instagram

14 Μαΐου 2010...(Πέρασαν κι’όλας 9 χρόνια💭)❣️Ημέρα καρμική-ορόσημο για τη ζωή μου...✔️Ημέρα αφετηρία,μίας κοινής πορείας,με έναν υπέροχο άνθρωπο,σύζυγο και μητέρα‼️Και όπως λέω πάντα...’’Στα ζόρια φαίνεται η αγάπη’’✔️Επίσης,εάν έλεγα έρευνα😳,θα σας προέτρεπα σε ανύποπτο χρόνο να ρίξετε μία μάτια με το ταίρι σας στο άλμπουμ ή στο dvd του γάμου σας...💍❣️(Αγκαλιασμένοι σαν πιγκουινάκια...💞)

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης