Κατερίνα Στικούδη: Θέλω αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα παιδί

Κατερίνα Στικούδη: Θέλω αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα παιδί

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της, τη μητρότητα και αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν και δασκάλα της

Katerina_Stikoudi
Φέτος ήταν η χρονιά της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη η οποία εντυπωσίασε το κοινό και την επιτροπή του YFSF με τις εμφανίσεις της. Στην προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια ζει την ασφάλεια στο πλευρό του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη με τον οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της, στο αν θα ήθελε να γίνει μητέρα κάποια στιγμή, ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της ήταν και η δασκάλα της στο σχολείο!

- Επειδή έχεις πολύ ενεργά social media, παρατήρησα ότι έχεις και sexy φωτογραφίες. Ισχύει ότι πριν ποστάρεις κάποια, ρωτάς τον σύζυγό σου;
Εννοείται. Πρώτα ρωτάω τον Βαγγέλη και μετά την ανεβάζω. Θα δει το αισθητικό αποτέλεσμα, θα μου πει τη γνώμη του.

- Επομένως είστε και «σύμμαχοι», εκτός από σύζυγοι;
Φυσικά! Είμαστε «ομάδα». Θα συμφωνήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα ανταλλάξουμε λόγια – μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα τα κάνουμε όλα. Στο τέλος, όμως, θα ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Βαγγέλης! Κι όχι γιατί είναι ο άντρας μου, αλλά έχω μάθει πια, ότι έχει δίκιο σε ό,τι κι αν μου έχει πει. Κάθε φορά δικαιώνεται, οπότε εκ των πραγμάτων, ακόμη κι όταν δεν θέλω, στο τέλος κάνω αυτό που θα μου πει, γιατί είναι για το καλό μου.

- Και στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι μαζί. Το πολύ μαζί, λένε ότι «σκοτώνει» όμως. Πώς κρατάς την ισορροπία;
Εγώ, από παιδί, διατηρώ τις ισορροπίες στη ζωή μου. Ας πούμε, η μητέρα μου, εκτός από μαμά μου, ήταν και η δασκάλα μου στο σχολείο. Στο σπίτι ήταν η μαμά και στην τάξη η «κυρία». Έχω συνηθίσει να βλέπω δύο και τρεις ρόλους σε έναν άνθρωπο. Έτσι και με τον Βαγγέλη. Όταν είμαστε σπίτι και μιλάμε για τη δουλειά, είναι ο συνεργάτης μου και μιλάμε καθαρά επαγγελματικά. Όταν θα πιάσουμε ένα θέμα προσωπικό μας, θα είμαστε αντρόγυνο. Όσο για το πολύ μαζί, η αλήθεια είναι ότι ενώ περνάμε πολύ χρόνο, παράλληλα βρίσκουμε και χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του.



- Πώς κατάφερες να κρατήσεις τις κάμερες και τα φώτα μακριά από τον γάμο σου;

Ήθελα να το ευχαριστηθεί η οικογένειά μου κυρίως, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την showbiz. Ήρθαν μετά κάποιοι φωτογράφοι, αλλά ok. Δεν είχα θέμα, χαρά είχαμε! Έκαναν τη δουλειά τους, μας σεβάστηκαν κι έφυγαν. Ήθελα να κάνω έναν παραδοσιακό και όμορφο γάμο, γι’ αυτό και τον κάναμε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

- Σκέφτεσαι τη μητρότητα; Σε απασχολεί;
Ναι, βέβαια. Δεν είναι κάτι τέτοιο, όμως, στα άμεσα σχέδια μου. Λένε πως όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ιδανικά, θα ήθελα να γίνει πιο μετά. Για να μην το αναλύουμε όμως πιο πολύ, ακόμη και τώρα να ήθελα να το κάνω, δεν θα το δήλωνα σε μία συνέντευξη. Ξέρεις γιατί; Είναι κάτι πολύ προσωπικό αυτό. Να βγω και να πω «ξέρετε, βάλαμε μπροστά για παιδί!» και να λέω τι κάνω και τι δεν κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου; Αυτό δεν αφορά πολλούς, μόνο το ζευγάρι.

- Ανήκες κι εσύ στα κορίτσια, που από μικρή ηλικία, σχεδίαζαν τον γάμο τους;
Α, όχι, καμία σχέση. Ποτέ δεν σκέφτηκα τον γάμο μου, τα νυφικά κι όλα αυτά, ως κοριτσάκι. Δεν θέλω έναν άντρα να γονατίζει, να μου προσφέρει ένα δαχτυλίδι και να μου κάνει πρόταση γάμου. Εγώ τον άντρα τον θέλω κολόνα, όχι γονατιστό. Είμαι ρομαντική και πολύ ευαίσθητη – πιο πολύ απ’ όσο δείχνω. Αλλά τον γάμο μου δεν τον ήθελα μελό. Ούτε την πρόταση επίσης. Σκέψου ότι εγώ συγκινήθηκα μετά τον γάμο και λίγο την ώρα του μυστηρίου, που είδα τη μαμά μου να συγκινείται επίσης. Ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου!


- Για όσους δεν σε ξέρουν, είσαι επίσης…
Τρελή!

- Πώς αντιδράς στα σεξουαλικά μηνύματα που σου στέλνουν στα social media;
Είναι πολύ λίγα! Από την αρχή ήταν λίγα, όχι τώρα που παντρεύτηκα. Δεν απαντάω καν, δεν ασχολούμαι. Κι αυτά δεκτά όμως… Εννοώ ότι δεν κάθομαι να τους βρίσω, αλλά δεν είμαι διαθέσιμη.

- Νιώθεις πιο ωραία όσο μεγαλώνεις; Πριν δέκα ημέρες έκλεισες τα 34…
Μου αρέσει, νιώθω πιο καλά με μένα. Στα 22 μου, δεν μου άρεσα τόσο πολύ, έμοιαζα πιο μεγάλη από αυτό που φαίνομαι σήμερα. Έχω καλά γονίδια, είμαι τυχερή. Η μανούλα μου, είναι 62 ετών και δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της. Κι αν τη δεις είναι νεότατη, φρέσκια και όμορφη. Αυτό είναι το πρότυπό μου. Θέλω να μεγαλώσω και να γεράσω όμορφα. Δεν θα με φοβίσει μία ρυτίδα ή μία λευκή τρίχα, που είχα πριν. Δεν βάφω τα μαλλιά μου. Το επάγγελμά μου έχει να κάνει με την εικόνα, αλλά η κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά. Δεν μπορείς να δείχνεις 25, ενώ είσαι 45. Το να κάνω ένα αλαβάστρινο και ανέκφραστο πρόσωπο, θα μου στοιχίσει καμπάνιες, διαφημιστικά, δουλειές, ρόλους. Πώς θα δουλέψω μετά εγώ με ένα «σιδερωμένο» δέρμα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης