Το καλοκαίρι για την Χριστίνα Μπόμπα δεν τελειώνει ποτέ

Το καλοκαίρι για την Χριστίνα Μπόμπα δεν τελειώνει ποτέ

Οι αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο ρίχνουν το Instagram

Xristina_Boba
Ένα ατέλειωτο καλοκαίρι ζει η Χριστίνα Μπόμπα. Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου έχοντας στον πλευρό της τον αγαπημένο της.

Η Χριστίνα Μπόμπα πάντως δεν παραλείπει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους χαρίζοντάς τους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Πάντως από τότι φαίνεται και από τις αναρτήσεις της κανονίζει και όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Ο διαγωνισμός έληξε με νικήτριες τις @magg771910 και @dennibasta 🙏🎉 Αγαπημένοι μου, νέος #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🎉 γιατί καλοκαιράκι ☀ έρχεται και σας έχω ένα άκρως απαραίτητο και αγαπημένο μου δωράκι. 🎁 2 τυχερές 👭 θα κερδίσουν από ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου 🕶 από την @theglassofbrixton οπως και τα δικά μου, αυτά της φωτογραφίας 😎 ‼️ Κάνε comment και tag 3 φίλους/ φίλες σου! Όσες φορές θες! Όσες περισσότερες φορές σχολιάσεις μάλιστα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις! Κάντε και follow @theglassofbrixton @beautifuleyewear_cy αλλά και @chrismpo‼️ Good luck 🍀👍🏻 😉 #giveaways #giveaway

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης