Το νευρικό γέλιο της Κατερίνας Στικούδη για τα όσα είπε για εκείνη η Ελένη Φουρέιρα

Το νευρικό γέλιο της Κατερίνας Στικούδη για τα όσα είπε για εκείνη η Ελένη Φουρέιρα

«Ελένη Φουρέιρα θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη»;  Ρώτησαν την τραγουδίστρια 

Katerina_Stikoudi
Στο Πρω1νό του ANT1 βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. Ανάμεσα σε άλλα, η Φαίη Σκορδά της ανέφερε και τις χθεσινές δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για εκείνη που έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έπαιζε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, εκείνος ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα:



«Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη»; Η τραγουδίστρια χωρίς να... μασάει τα λόγια της, απάντησε: «Κοίτα το να με απατήσει ο σύντροφος μου με τη Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι. Δεν έχω πρόβλημα, τι να του πω, “γιατί πήγες με αυτήν;” αφού είναι θεά η κοπέλα».



Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη όταν άκουσε το τι είχε ειπωθεί; Η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε ήδη να γελά από την ερώτηση που της μετέφερε η Φαίη πως έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ όταν ενημερώθηκε για την απάντηση που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, εκείνη έδειξε τη βέρα της και σχολίασε: «Βερούλα. Μια χαρά περνάμε. Μια χαρά είμαστε. Πάμε παρακάτω. Γελάω, δεν ξέρω τι να πω».



Ενώ, όταν η Φαίη τη ρώτησε αν η ίδια θα έκανε ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλά αυτό που έχω πει πάρα πολλές φορές είναι ότι όλοι δεν μπορούμε να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Απλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα με πιάσει σπαστικό γέλιο, μη με κοιτάς έτσι σε παρακαλώ», χωρίς να θέλει να προσθέσει κάτι παραπάνω για το αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ανάμεσα σε εκείνη και την Ελένη Φουρέιρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης