Χαμόγελα έφερε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο STAR

Χαμόγελα έφερε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο STAR

Ποσοστά ρεκόρ σημείωσε το δελτίο του STAR την Παρασκευή 3 Μαΐου, που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά.

maxresdefault
Συγκεκριμένα το δελτίο του STAR με την Κατερίνα Παναγοπούλου (η Μάρα Ζαχαρέα κάνει χρήση της πασχαλινής της άδειας) κατέκτησε την κορυφή με 17,5%, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με 17,3%, τρίτος ο Αντώνης Σρόιτερ με 16,6% και τέταρτη η Σία Κοσιώνη με 8,3%.

Στο σύνολο του κοινού το δελτίο του ΑΝΤ1 σημείωσε 19,6%, του STAR 16,6%, ενώ του ΣΚΑΪ 12%, σε μία μέρα που πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα λόγω της συγκλονιστικής έρευνας του Αλέξη Παπαχελά που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ για τα τραγικά λάθη και τις ολιγωρίες στο Μάτι.

Στο STAR δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την Κατερίνα Παναγοπούλου, αφού κατάφερε τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Πρωτομαγιάς που αντικαθιστούσε την Μάρα Ζαχαρέα να σημειώσει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όσο και στο σύνολο του κοινού. Άλλωστε όπως έχει γραφτεί η δημοσιογράφος ήταν επιλογή της Μάρας Ζαχαρέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Μεγάλη Πέμπτη το δελτίο του STAR βγήκε οριακά δεύτερο στο σύνολο του κοινού με 13,4% σε σχέση με το δελτίο του ΑΝΤ1 που έκανε 13,6%. Ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο δυναμικό κοινό που σημείωσε 17%, έναντι 14,2% του ΑΝΤ1 και 9,8% του ΣΚΑΪ. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το δελτίο του STAR έναντι του ΑΝΤ1 και την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και Δευτέρα του Πάσχα και Πρωτομαγιά με τον ΣΚΑΪ να βγαίνει σταθερά τρίτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης