Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμάται την πρώτη της γέννα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμάται την πρώτη της γέννα

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τα 6α γενέθλια της κόρης της

Stamatina_Tsimtsili
Την Πρωτομαγιά του 2013 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για πρώτη φορά μητέρα κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη τη Νάγια. Με μια τρυφερή ανάρτηση και μια φωτογραφία γεμάτη αναμνήσεις, η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στο μυαλό της εκείνη την ημέρα και όσα άλλαξαν στη ζωή της και ευχήθηκε σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γίνει μητέρα να μπορέσει να το βιώσει σύντομα.

«Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πρώτο μας παιδάκι και η ζωή μου άλλαξε για πάντα με ένα μοναδικό τρόπο που δεν μπορούσα ούτε να αντιληφθώ. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται το ταξίδι της μητρότητας να το βιώσουν σύντομα και στις υπόλοιπες που έχουν ήδη παιδιά να τα βλέπουν να μεγαλώνουν γερά, χαμογελαστά κι ευλογημένα! Καλό μήνα σε όλους #nagia#myprincess #mydaughters #family#familygoals#loveyoutothemoonandback #2013», ανέφερε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πρώτο μας παιδάκι και η ζωή μου άλλαξε για πάντα με ένα μοναδικό τρόπο που δεν μπορούσα ούτε να αντιληφθώ. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται το ταξίδι της μητρότητας να το βιώσουν σύντομα και στις υπόλοιπες που έχουν ήδη παιδιά να τα βλέπουν να μεγαλώνουν γερά, χαμογελαστά κι ευλογημένα! Καλό μήνα σε όλους #nagia #myprincess #mydaughters #family #familygoals #loveyoutothemoonandback #2013

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης