MasterChef: Τσακώθηκαν οι πρώην κολλητοί Σταμάτης - Τάσος

MasterChef: Τσακώθηκαν οι πρώην κολλητοί Σταμάτης - Τάσος

Αφορμή ήταν η επιλογή συνεργάτη από την πλευρά του Τάσου

master-chef-tasos
Θυμωμένος και πληγωμένος με την επιλογή του Τάσου να επιλέξει τον Μανώλη και όχι τον ίδιο, δηλώνει ο Σταμάτης από το MasterChef.

Ο Τάσος είχε χθες την ευκαιρία, μαζί με έξι ακόμα πρώην συμπαίκτες του, να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του στο παιχνίδι. Για την δοκιμασία έπρεπε να επιλέξει έναν από τους παίκτες που είχαν φτάσει στους «εννιά», ώστε να τον βοηθήσει στην μαγειρική.

Εκείνος εξέπληξε τους πάντες όταν αντί του κολλητού του Σταμάτη, που θεωρείται και ένας από τους καλύτερους μάγειρες στο παιχνίδι, επέλεξε τον Μανώλη, νικητή του Silver Award.

Αμέσως ο Σταμάτης έδειξε την ενόχλησή του, ενώ όταν ρώτησε από τον εξώστη τον Τάσο αν έχει γίνει κάτι και δεν τον επέλεξε, εκείνος δεν του έριξε ούτε βλέμμα!

Μιλώντας αργότερα στις προσωπικές συνεντεύξεις, ο Τάσος υποστήριξε ότι επέλεξε το Μανώλη για καθαρά μαγειρικούς λόγους καθώς σκοπός του ήταν να ξαναμπεί στο παιχνίδι (κάτι που πέτυχε), αλλά και πως βγαίνοντας από το παιχνίδι είδε συμπεριφορές που άλλαξαν την γνώμη που είχε διαμορφώσει όσο ήταν μέσα. Δήλωσε πάντως πως έχει σκοπό να μιλήσει με τον Σταμάτη για να ξεκαθαρίσουν την όποια παρεξήγηση.

Αντίθετα, ο Σταμάτης στην δική του συνέντευξη, είπε πως πληγώθηκε και θύμωσε από την συμπεριφορά του πρώην κοληττού του και πως πλέον δεν θέλει να ακούσει τίποτα!

Ο Σταμάτης νιώθει προδομένος από τον Τάσο! Δείτε τι έγινε

Γιατί ο Τάσος δεν επέλεξε τον Σταμάτη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης