Ούτε... εβδομάδα δεν κράτησε η εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά στο Open

Ούτε... εβδομάδα δεν κράτησε η εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά στο Open

Όπως ανακοίνωσε η ίδια από τον λογαριασμό της στο Instagram αποχώρησε γιατί τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε

Elena_Tsavalia
Τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε και αποχώρησε. Η Έλενα Τσαβαλιά και η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» έκανε πρεμιέρα στις 26/3 και έριξε αυλαία 29/3. Στην πρεμιέρα της από τη συχνότητα του Open η ηθοποιός καλησπέρισε τους τηλεθεατές και ανέφερε ποια θα ήταν η θεματολογία της εκπομπής της, ενώ ποδαρικό της έκανε ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής. Χθες κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να δίνει τέλος στη συνεργασία της με το Open, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της. Χθες βράδυ η ίδια η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως η εκπομπή της δεν θα βγει ξανά στον αέρα, καθώς η ίδια αποχώρησε!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το πλατό της εκπομπής και έγραψε στη λεζάντα: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!  Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv@annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή».

View this post on Instagram

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης