«Έχω δεχτεί από άνδρες μηνύματα για σεξ», λέει ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός

«Έχω δεχτεί από άνδρες μηνύματα για σεξ», λέει ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός

Τι είπε για την προσωπική του ζωή αλλά και την εποχή που ήταν στο Survivor

Stelios_Kritikos
Είναι ωραίος, είναι σέξι, θέλουν οι γυναίκες αλλά όπως λέει ο ίδιος και οι... άνδρες. Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό ο οποίος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μηνύματα για σεξ στο κινητό του όχι μόνο από γυναίκες αλλά και από άνδρες. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική του ζωή.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν τότε που χώρισα από την πρώτη μου γυναίκα. Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν παιδιά. Σε δύσκολη θέση έρχεσαι όταν είσαι εκτεθειμένος. Το να σου στείλουν μηνύματα για σεξ στο Facebook όλοι έχουμε πάρει τέτοια μηνύματα. Δεν απάντησα ή γράφεις ευχαριστώ πολύ δεν με ενδιαφέρει. Έχω δεχτεί μηνύματα στο fb για σεξ από γυναίκες, αλλά και από άντρες! Ε βέβαια και από άντρες».

Για την εποχή που ήταν στο Survivor: «Η πιο άδικη κριτική μου έγινε ήταν όταν ήμουν μέσα στο Survivor. Υπήρχε ένας δημοσιογράφος που με προσβλητικά λόγια με έκρινε μέσα στο παιχνίδι. Δέχομαι την κρητική που με διορθώνει, η άδικη κριτική δεν με αγγίζει. Το πιο περίεργο επάγγελμα που έχω κάνει είναι security έξω από τράπεζα. Έχω δουλέψει και ως μαραγκός, αλλά και διανομή εντύπων».

Αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή και τόνισε πως δεν ήταν αυτός που τον έβαλε στον χώρο του θεάτρου: «Το θέατρο ήρθε στη ζωή μου όταν είχα θυμώσει με το ποδόσφαιρο! Ήταν να κάνω μια μεγάλη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο. Τι στιγμή που έπαιζα Γ' Εθνική και ήρθε μια μεγάλη πρόταση από ομάδα Α' Εθνικής και δεν με έδωσαν επειδή είχα συμβόλαιο. Εκεί θύμωσα παρά πολύ και είπα εγώ πρόβατο δεν είμαι κανενός και έφυγα από το ποδόσφαιρο και μπήκα στο θέατρο! Έτσι γύρισε τούμπα όλη μου η ζωή και μπήκα στο θέατρο! Το πιο πετυχημένο κόνσεπτ που έχω κάνει στην τηλεόραση είναι το πρωινό του MEGA! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συνδέσεις που έκανα έξω και ερχόμουν σε επαφή με τον κόσμο. Που χορεύαμε στο δρόμο, θα μου μείνει αξέχαστο! Μπήκα σε όλα τα σπίτια! Την περίοδο εκείνη είχαμε μια μεγάλη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και εκεί εμένα 20 μέρες ενώ ο Μάρκος Σεφερλής πήγαινε και ερχόταν από Αθήνα στο στούντιο, επειδή εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη αναγκαστικά. Όλα τα παιχνίδια και οι συνδέσεις έξω ήταν καθαρά δικό μου κομμάτι. Να πάω, να ψάξω τα μέρη κλπ. Δεν με έβαλε ο Μάρκος Σεφερλής στο χώρο. Είμαι 25 χρόνια στο θέατρο! Δεν μου λείπει αυτή τη στιγμή η συνεργασία μου με τον Μάρκο γιατί κάνω πάρα πολύ όμορφα δικά μου πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης