Στέλιος Κρητικός: Με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν παίξαμε ούτε μπουνιές ούτε βριστήκαμε

Στέλιος Κρητικός: Με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν παίξαμε ούτε μπουνιές ούτε βριστήκαμε

«Εγώ πήρα την απόφαση να τελειώσει η συνεργασία μας, γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή μου», είπε ο Στέλιος Κρητικός

Stelios_Kritikos_-_Markos_Seferlis
Όταν ο Στέλιος Κρητικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το θεατρική παράσταση όπου εμφανιζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή για να πάει στο Survivor 2 τότε γράφτηκαν πολλά και κυρίως ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Ο Στέλιος Κρητικός με τις δηλώσεις του του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ πήρα την απόφαση να τελειώσει η συνεργασία μας, γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή μου, όπως ένα ατύχημα με τους γονείς μου και δεν μπόρεσα να πάω στο νοσοκομείο λόγω παράστασης και ένα τριπλό μπαϊπάς του πεθερού μου, που επίσης δεν ήμουν εκεί λόγω δουλειάς… Αισθάνθηκα ότι δεν έχω χρόνο για τη ζωή μου και η ζωή περνάει. Ηθελα να αφιερώσω περισσότερο χώρο και χρόνο στην οικογένειά μου. Ετσι πήγα στο καμαρίνι του Μάρκου και του ανακοίνωσα την απόφασή μου. Τη σεβάστηκε. Μόλις σταμάτησα, πήρα την οικογένειά μου και ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Ισως εκείνο το καλοκαίρι να ήταν το πιο ωραίο της ζωής μου!». Τέλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει υπάρξει τσακωμός μεταξύ τους, τόνισε: «Δεν παίξαμε μπουνιές ούτε βριστήκαμε»!

O Μάρκος Σεφερλής σε δηλώσεις του στο Πρω1νό για τον Στέλιο Κρητικό είχε πει: «Άλλο το αν έχει γραφτεί άλλο το αν ισχύει. Ο Στέλιος βγήκε τώρα από ένα παιχνίδι. Οι παραστάσεις ήδη έχουν κάποιους ηθοποιούς. Εγώ δεν μπορώ να διώξω κάποιον – όποιος έρχεται δεν φεύγει και δεν θέλει να φύγει γιατί περνάει καλά – για να πάρω κάποιον άλλον. Ο Στέλιος έκανε επιλογή και πήγε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας.  Συμφώνησα, όταν μου ανακοίνωσε στο καμαρίνι στην Πάτρα ότι θα πάει στο Survivor. Αφού το ήθελε πολύ, του έδωσα την ευχή μου να πάει να ζήσει το όνειρό του. Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης