Αντάλλαξαν "λογάκια" Βάνα και Λιάγκας!!!!

Αντάλλαξαν "λογάκια" Βάνα και Λιάγκας!!!!

Η Βάνα Μπάρμπα δεν έμεινε..άλαλη μετά την συνέχεια που έδωσε ο Λιάγκας

Αντάλλαξαν "λογάκια" Βάνα και Λιάγκας!!!!
Μετά την αποχώρηση της Βάνας από την εκπομπή ΠρωΪνό Μου στο Mega o Γιώργος Λιάγκας βγήκε στην εκπομπή "Πολύ Μπλα-Μπλά" και είπε τα εξής:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχουμε αποδείξει ότι τιμάμε τον κάθε καλεσμένο. Είχα ενημερωθεί για 25 λεπτά χρόνου για την κυρία ΜΝπάρμπα. Νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για έναν ηθοποιό να πει όσα θέλει και να μιλήσει για την παράστασή του. Είχε γίνει μια συνεννόηση που δεν τη γνωρίζαμε η Φαίη και εγώ. Είχαμε στα χαρτιά μας ότι θα βγει 25 λεπτά η κυρία Μπάρμπα. Αν είναι θέμα για τα 25 λεπτά πιο νωρίς ή πιο αργά στην εκπομπή, δεν ξέρω. Και τον Χάρισον Φορντ να είχαμε, 25 λεπτά θα τον βγάζαμε. Εδώ στην αμερικανική τηλεόραση μεγάλοι σταρ και βγαίνουμε για 10 λεπτά. Πάντως, τον εκνευρισμό της τον κατάλαβα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που καλωδιωνόταν».

Κλείσιμο
Η δε Βάνα Μπάρμπα με το που άκουσε τις δηλώσεις του Λιάγκα μίλησε στην Χριστίνα Λαμπίρη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε, δεν είμαστε όλοι στο ίδιο καλάθι. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να μπορούμε να σηκώσουμε τον τόνο της φωνής μας. Δεν τα ‘χω με κανέναν, είναι θέμα σεβασμού. Και για να μη λένε ότι είχα 25’ μπροστά μου που δεν είχα τίποτα, βγήκα ακριβώς μία παρά πέντε. Στη μία τελείωνε η συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν έχω με κανέναν εμπάθεια αλλά το μόνο που απαιτώ είναι όπως εκτιμώ κάποιους ανθρώπους να εκτιμούν αυτοί και εμένα»

Για να δούμε, θα υπάρχει συνέχεια;

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης