Δεν φαντάζεστε ποιο iconic group των 70s, που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, φέρνει ο Κοκλώνης στο πλατό του It's Show Time

Δεν φαντάζεστε ποιο iconic group των 70s, που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, φέρνει ο Κοκλώνης στο πλατό του It's Show Time

Daddy Cool και προκλήσεις…

boneym01
Μεγάλες επιτυχίες τους όπως το Daddy Cool και το Rasputin έγραψαν ιστορία και θεωρούνται «κλασικά» κομμάτια των 70s. Η lead singer και ιδρυτικό μέλος των BoneyM, η θρυλική τζαμαϊκανή Liz Mitchell, μαζί με τα νέα μέλη του γκρουπ Boney M, έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για το It’s Show Time με τον Νίκο Κοκλώνη που θα προβληθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στο OPEN.

Τα μέλη των Boney M δεν θα ερμηνεύσουν μόνο τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά θα μιλήσουν για την πορεία του γκρουπ μέσα στα χρόνια και θα αποδεχτούν τις αναπάντεχες προκλήσεις του Νίκου Κοκλώνη, σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Το πιο κεφάτο πάρτι του Σαββατόβραδου, που γίνεται σταθερά νο1 trend στα social media, έρχεται ξανά με καλεσμένους αγαπημένους Έλληνες και ξένους σταρ, που μπαίνουν στο πλατό με ανατρεπτική αλλά και  εξομολογητική διάθεση. Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Γιώργος Παπαδόπουλος συναντιούνται με τους Boney M στο πλατό του It’s Show Time με «μαέστρο» τον Νίκο Κοκλώνη, το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 20:00 στο Open.

boneym02
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης