Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε... αυτόγραφο από τον Ντάνο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε... αυτόγραφο από τον Ντάνο

Πόζαραν μαζί με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του νικητή του Survivor

Gountaras-Ntanos
Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου εξέφρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Ντάνος». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πόζαρε δίπλα στον Ντάνο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάς δίχως καν να τους γνωρίζεις… Έτσι ένιωσα και εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. (Τώρα που τον γνώρισα κατάλαβα πως δεν έπεσα ούτε στο ελάχιστο έξω…) Μου αρέσει η στάση ζωής του,η σεμνότητα και η διακριτικότητα που υπάρχει σε όλα του τα βήματα. Μου αρέσει που στεκόταν και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια. Μου αρέσει που κατέθεσε σε ένα βιβλίο ,ιστορίες από τη ζωή του. Μου αρέσει που μέσα από τις σελίδες του ‘’ΝΤΑΝΟΣ’’, βλέπουμε τη θέληση, την πίστη, την απογοήτευση, τη δύναμη, βλέπουμε κομμάτια μιας ζωής που πολλές φορές θυμίζει κομμάτια από τη δική μας. Καλοτάξιδο φίλε και πιστεύω πως όλοι όσοι διαβάσουν το βιβλίο σου θα μείνουν με το θετικό πρόσημο που έμεινα και εγώ».

View this post on Instagram

Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάς δίχως καν να τους γνωρίζεις...Έτσι ένιωσα και εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο✔️(Τώρα που τον γνώρισα κατάλαβα πως δεν έπεσα ούτε στο ελάχιστο έξω...📍)Μου άρεσει η στάση ζωής του,η σεμνότητα και η διακριτικότητα που υπάρχει σε όλα του τα βήματα✔️Μου άρεσει που στεκόταν και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη,δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια✔️Μου αρέσει που κατέθεσε σε ένα βιβλίο📝,ιστορίες από τη ζωή του✔️Μου αρέσει που μέσα από τις σελίδες του ‘’ΝΤΑΝΟΣ’’,βλέπουμε τη θέληση,την πίστη,την απογοήτευση,τη δύναμη,βλέπουμε κομμάτια μιας ζωής που πολλές φορές θυμίζει κομμάτια από τη δική μας✔️Καλοτάξιδο φίλε και πιστεύω πως όλοι όσοι διαβάσουν το βιβλίο σου θα μείνουν με το θετικό πρόσημο που έμεινα και εγώ📖📍

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης