Μέχρι 34,7% τηλεθέαση ο Σρόιτερ με Τσιτσιπά

Μέχρι 34,7% τηλεθέαση ο Σρόιτερ με Τσιτσιπά

Mε τον Αντώνη Σρόιτερ ξαγρύπνησαν χθες οι τηλεθεατές 

Αντωνης_Σροιτερ
Η εκπομπή «Αυτοψία», με καλεσμένο τον Στέφανο Τσιτσιπά, μπήκε δυνατά στην αρένα της τηλεθέασης και αναδείχθηκε νικήτρια στη μεταμεσονύκτια ζώνη, τόσο στο σύνολο κοινού με ποσοστό 21%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,7%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες ηλικίας 15-24, η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 34,7%!


Στη συνέντευξη που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης από την τηλεόραση του ALPHA, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας συστήθηκε και ουσιαστικά μας αποκαλύφθηκε, ώστε να καταλάβουμε τι μπορεί να κάνει έναν νεαρό σε ηλικία τενίστα, τόσο μεγάλο αθλητή.


«Ζηλέψες ποτέ τη βόλτα, τον καφέ, αυτό που λέμε ξεγνοιασιά των συνομηλίκων σου;» τον ρώτησε ο Αντώνης Σροιτερ και η απάντηση ήταν άμεση «Όχι, ποτέ, μάλλον οι άλλοι ζήλευαν εμένα με τα ταξίδια και τους αγώνες που έδινα». Την ώρα λοιπόν που οι συνομήλικοί του μπορεί να επέλεγαν «τη βόλτα και τον καφέ» εκείνος ωρίμαζε και πραγματοποιούσε, μέσα από τη σκληρή δουλεια, τα όνειρά του. Μάλιστα, πολύ πιο γρήγορα από ότι και ο ίδιος φανταζόταν…

Αντωνης_Σροιτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης