Γιάννης Σαββιδάκης: Είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά τις απέρριψα

Γιάννης Σαββιδάκης: Είχα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά τις απέρριψα

«Θέλω να είναι κάτι που θα μου αρέσει, θα μου ταιριάζει και θα μου ανάψει τα λαμπάκια όλα», είπε ο ο γνωστός καλλιτέχνης

Giannis_Savvidakis
O Γιάννης Σαββιδάκης είναι από τους καλλιτέχνες που δεν είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος. Ήρθε στο προσκήνιο όταν βγήκε νικητής στο Your Face Sounds Familiar. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την προσωπική του ζωή αλλά και τα επαγγελματικά του:

«Το 2006 με 2008-2009 έγιναν πάρα πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, και ωραία και άσχημα. Είχα και θανάτους και αρρώστιες και γάμους και παιδιά. Πολλά και μαζεμένα. Ε, δεν είσαι και κομπιούτερ να τα διαχειρίζεσαι, όλα. Αλλά ποτέ δεν χάθηκα από τα live. Στην Ελλάδα, άμα δεν βγαίνεις στην τηλεόραση, ισούται περίπου με θάνατο! Κι είχα πάρα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και για εκπομπές και για σίριαλ και για συνεντεύξεις, τις οποίες απέρριψα. Γιατί θέλω να είναι κάτι που θα μου αρέσει, θα μου ταιριάζει και θα μου ανάψει τα λαμπάκια όλα».

15/06/2014 ~ YFSF ~ Γιάννης Σαββιδάκης (Ψαραντώνης) (Νικητής στον Τελικό)


Γιατί πήγε στο «Your Face Sounds Familiar»
Κλείσιμο
«Είχα υποψιαστεί από μικρός τι μπορώ να κάνω, πόσο μπορώ να αλλάζω τη φωνή μου. Από μικρός ήμουν κωμικός, εκτός από τραγουδιστής. Η πρόταση μου ήρθε… κοστούμι. Αυτοί δεν το ήξεραν. Το κακό για μένα ήταν ότι σταμάτησε στα 13 επεισόδια. Δηλαδή ακόμα βλέπω μια τραγουδίστρια ή έναν τραγουδιστή και λέω: «Αυτόν μπορώ να τον κάνω!» Αν και «δεν έκανα» τους καλλιτέχνες, γινόμουν ο καλλιτέχνης κάθε φορά. Δεν έκανα μιμήσεις. Έμπαινα στην ψυχή κάθε ατόμου που υποδυόμουν».

Τέλος απάντησε αν θα πήγαινε ξανά στο show μεταμφιέσεων: «Ως guest θα πήγαινα, όχι ως διαγωνιζόμενος. Επίσης, θα μου άρεσε να είμαι κριτής. Με πήραν πολλά τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα να με ρωτήσουν αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή, γιατί είχε ακουστεί το όνομά μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης