Όταν ο Αρναούτογλου τηλεφώνησε on air στον Μουτσινά

Όταν ο Αρναούτογλου τηλεφώνησε on air στον Μουτσινά

Ο διάλογος των δυο παρουσιαστών στον αέρα της εκπομπής

Moutsinas-_Arnie
Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open πάει από το καλό στο καλύτερο. Φαίνεται πως ο παρουσιαστής έχει βρει τη συνταγή και οι τηλεθεατές τον παρακολουθούν. Ο αυθορμητισμός και ο αυτοσχεδιασμός χαρακτηρίζουν το Νίκο Μουτσινά. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και εχθές στον αέρα της εκπομπής όταν τηλεφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Έτσι λοιπόν μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Φουρέιρα, τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έκανε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την παρέα» είπε ένα τραγούδι για να ευχηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ονομαστική εορτή του. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αφού τον ευχαρίστησε για τον τραγούδι… τον προκάλεσε!

Ο Νίκος Μουτσινάς ξαφνιάστηκε όταν άκουσε πως στην τηλεφωνική γραμμή ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και δεν έκρυψε την χαρά του. Μάλιστα, τον προσκάλεσε να πάει στην εκπομπή του και ο παρουσιαστής του The 2Night Show του είπε ότι αποδέχεται την πρόταση, αλλά επιθυμεί να φορέσουν ασυνήθιστα ρούχα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!

Δείτε και ακούστε όλα όσα συνέβησαν ζωντανά

Κλείσιμο
Όταν ο Αρναούτογλου τηλεφώνησε ζωντανά στον Μουτσινά





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης