Η Ελλη Κοκκίνου εξομολογείται: «Προσπαθώ να βρω την ευτυχία μόνη μου»

Η Ελλη Κοκκίνου εξομολογείται: «Προσπαθώ να βρω την ευτυχία μόνη μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 

Elli_Kokkinou
Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό του ANT1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά και στον γιο της, ο οποίος είναι σχεδόν 11 ετών.


Αρχικά, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και δεν είναι άλλη από τη μητέρα της.  «Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη. (…) Ο άνθρωπος που με άφησε ελεύθερη να κάνω δύο διαφορετικές σπουδές. Με άφησε στα 22 μου να φύγω για Αμερική και να σπουδάσω μουσική που ήμουν το μοναχοπαίδι της. Ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι για εκείνην. Είναι εκείνη που τα πλήρωσε όλα! Και για ιδιωτικά σχολεία και για σπουδές στην Αμερική και για εδώ. Μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά. Είναι η γυναίκα που στήριξε την κάθε μου επιλογή, είτε συμφωνούσε, είτε δεν συμφωνούσε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την έκτη αίσθηση, είναι σαν να βλέπει το μέλλον λίγο».



Στη συνέχεια η κουβέντα οδηγήθηκε στον γιο της και αποκάλυψε τον λόγο που έχει τύψεις κάποιες φορές: «Είμαι αυστηρή μαμά, αλλά με κάνει και ότι θέλει κάποιες φορές. Είμαι γλυκιά και απότομη κάποιες φορές. Είμαι απότομη κάποιες φορές για να σκληρύνει λιγάκι γιατί η ζωή δεν είναι τόσο γλυκιά, όσο τη παρουσιάζουμε στα παιδιά και θέλω να γίνει ανεξάρτητος. Πολλές φορές νιώθω τύψεις. Μπορεί να έχω υψώσει φωνή γιατί έχω τα δικά μου, μπορεί να έχω να κοιμηθώ μέρες, τα προσωπικά μου, τα άγχη μου. Έχω ενοχές που λείπω κάποιες φορές πολύ. Δεν θέλω να παίρνω τον ρόλο του μπαμπά γιατί είναι λάθος αυτό. Όμως ζώντας με ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο, έχω περισσότερες ευθύνες. Εγώ του δίνω την παιδεία που πρέπει γιατί ζούμε μαζί».



Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την τραγουδίστρια αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά και η ίδια απάντησε αρνητικά: «Γιατί να ξαναπαντρευτώ; Δεν το θέλησα ποτέ! Τώρα σε τρία χρόνια μπορεί να τα πούμε ξανά και να είμαι παντρεμένη! Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ, επειδή πάντα ήμουν από σχέση σε σχέση και πάντα μεγάλες σχέσεις, να βρω την ευτυχία μόνη μου»!


Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης